anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda! Maine am intalnirea bobocilor la liceu. La celelalte intalniri nu am putut sa ajung, ma rog. E ceva daca merg in pantaloni scurti ca parca am auzit ca vor sa mergem in club? Sunt penibil? Eu ma gandesc ca nu, fiind asa de cald.

Răspuns Câştigător
| Gabitech a răspuns:

Nu prea e ok. totusi e noapte..cred ca ar da mai ok pantaloni lungi si ceva cu maneca scurta.happy

| PS3 a răspuns (pentru Gabitech):

Am uitat sa zic....chestia e la 4 dupa amiaza. Asta schimba situatia?

8 răspunsuri:
| PS3 a răspuns:

Am uitat sa zic...intalnirea e la 4 dupa amiaza. Se schimba situatia?

| PS3 a răspuns:

Am uitat sa zic - e la 4 dupa amiaza....se schimba situatia?

| Gabitech a răspuns (pentru PS3):

Cum crezi tu..eu am 24 de ani si am fost si eu la baluri si-n cluburi. nu cred ca am o varsta cat sa fiu de moda veche..sincer si eu ma simt mai bine in pantaloni scurti. Poate o sa te iei dupa mine sa-ti iei pantaloni lungi si o sa fie toata lumea in pantaloni scurti. Faci cum crezi tu. Eu unul mi-as lua pantaloni lungi. Depinde si de clubul unde se va tine balul, daca e gen..player summer club, cu piscina afara si facut pentru a venit imbracat lejer sau ceva mai elegant. Mai vine un profesor, mai faci o poza, eu cred ca ar da mai bine in pantaloni lungi. Faci cum crezi. Te salut cu respect

Ok, multumesc mult!

Cred ca cel mai ok ar fi sa-ti intrebi colegii cu ce vin ei imbracati, macar daca faci o prostie sa fiti toti la fel :d intreaba-i asa pe ocolite "ba tu cu ce te imbraci ca eu nu prea am idee" happy si vezi ce spun si ei

As vrea eu...dar nu ii stiu. asta e scopu' intalnirii - sa ne cunoastem. apropo, cred ca o sa fie la "the king club"

Eu am fost la the king si nu prea te lasa bodyguarzii in pantaloni scurti inauntru intr-o zi obisnuita. E cam genul asta. Ma gandesc ca fiind inchiriat pentru ball, nu or sa aiba ei treaba cu vestimentatia, asta daca or sa fie pe acolo. orice caz..eu unul nu m-as duce in pantaloni scurti.salut