| BlackMetalIsMyLife a întrebat:

!:*Mi s-a intamplat ceva ciudat. Am avut acum cateva zile o viziune si s-a intamplat exact cum am vazut. Era seara si eveam ochii inkisi dar nu dormeam si dintr-o data vad o imagine de cateva secunde.Pls daca vi s-a intamplat si voua ceva de genu spuneti-mi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei.da.straight face si esti prima persoana cu care discut despre asta.straight face. mereu am avut senzatia ca acel lucru s-a intamplat de mai multe ori.sau.cand visez unele lucruri devin realitate...ai grija de tine:* papalove struck!

3 răspunsuri:
| lightmyfire a răspuns:

Buna.Nu mi s-a intamplat exact asa, insa pe aproape.Adica eu nu am visat,eu pur si simplu stateam si ma gandeam ce se va intampla in viitoru apropiat ori cu o persoana, sau ce voi face eu daca voi fi intr-o astfel de situatie, mai nasoala sau mai buna, si exact asa mi s-a intamplat.Normal am trecut peste si mi-a dat de gandit chestia asta, nu stiu sincer ce e. Poate mintea omului incearca sa gaseasca niste raspunsuri la niste lucruri putin cam grele pentru noi oamenii, sau poate pur si simplu stim unele evenimente care se vor intampla.E ciudat si fantastic in acelasi timp.Hm...Nu ti se pare? O zi minunata

| ciuuucalaaata a răspuns:

Mi s-a intamplat ceva asemanator.am vazut o imagiine in vis iar peste o perioada de timp vazusem aceeasi imagine mi se parea ceva familiar si era foarte ciudat.winking

| BăiBăiatule a răspuns:

Coincidenta.deja-vu