| Bellany a întrebat:

Dau funda pentru cea mai amuzanta peripetie la scoala pe care ati avut-o sau s-a intamplat la scoala voastra

9 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

Cand am sarit de la etajul 1 ca sa nu ne prinda prof. in clasa ca ne scadea nota la purtare, nu ne-ea prins dar pe una a prins-o si i-a scazut nota la purtare; o3 eu am scapat devil
fudita?:*

| paupaulapaulina a răspuns:

Era pauza de masa ( Cea de 15 minute )... Eu si colegii ne-am hotarat sa jucam " Baba Oarba "... O colega a fost ea prima " Baba " si ne-a urmarit incercand sa ne prindawinking Din intamplare a prins un elev dintr-a opta tocmai de mijloc rolling on the floor
Iti dai seama colega mea atunci intr-a patra si acel baiat a8-a nu era tocmai dragut laughing
Baiatul a ramas socat, iar colega mea sa rusinat de mama focului rolling on the floor

Daca ma crezi si acum mai rad de nu mai pot cand ma gandesc la acea zi laughing

Fundita love struck kiss

Pls love struck

| Gentiana a răspuns:

Cea mai amuzanta a fost in clasa a VI-a.
Eram cu totii in clasa, si ne-a pus profu` de sport sa ne jucam cu mingea in clasa(pentru ca noi aveam o sala de clasa foarte mare, cam de vreo 6-7 metri), si cand mi-a pasat mie colegu` meu mingea, s`a dus cu tot cu geam, afara.laughing
Si inca una.
Profu` nostru de biologie, adica fostul profesor, ne intreaba odata:
-Fetelor, nu ati pus niciodata mana pe un ou?laughing...(stiti voi la ce ne-am referit noioh go onlaughing
Cu toate ca au trecut 6 ani de atunci, inca nu pot sa uitlaughing

| Coriii a răspuns:

Nu e de la scoala. dar e amuzantahappy

Pai... da a fost o zii chiar de neuitat; o zii cu prietenii mei cei mai buni. Eram in parc (eram 6) si ne-am gandit sa facem si noi ceva diferit. Pe aleea din parc se plimbau oameni de toate catogoriile(batrani, tineri, copii etc) si ne-am gandit sa jucam un joc :care face rost de cele mai multe servetele de la oamenii de pe strada catiga[premiul: punem toti bani si ii luam un suclaughing] si noi in cautare de servetzele dati-va seama ca se uitau ciudat oamenii la noi rar ne mai dadea omu un servetzel (cica n-au, sau se faceau ca nu aud) si faza amuzanta e ca eu m-am dus la un copil mai mic (5-6 ani) si am zis "sall copile cum te chema? Nu ai sa-mi dai te rog un servetzel?" la care el ii cere bunicii lui un servetzel se sufla in el si apoi zice "poftim" laughing imi venea sa rad apoi i-am zis"da... te rog da-mi unu nefolosit" si zice el "da nu mai am " laughing; si in sfarsit eram la sfarsitul jocului eu si cu un baiat eram la egalitate doar ca eu am castigat aducandu-mi aminte de servetzelul acelui copil rolling on the floor

Au mai fost mai mute momente amuzante da deja am scris prea mult asa ca tot ce mai am de zis:

A fost o vara si un an soOper!

| MissChocolatte a răspuns:

Omg laughing deci eram cu prietena mea Dyana, alergam noi pe hol sa mergem la oglinda laughing noi fugeam fugeam dar n-am observat da din fata veneau 2 baiatii tot in fuga laughing primul era gajikamiu si al 2-lea un coleg laughing in fine alergam asa, eu cu gajikamiu ne-am izbit amandoi eu am intrat in usa rolling on the floor apoi m-am dus la oglinda taraslaughing, am alunecat pe gresie pana acolo laughing. Diana in tot impactu asta i-am dat drumu la mana si am pierdut-o laughing a fugit in clasa, cand ma intorc, incepem sa bufnim in ras rolling on the floor, apoi ne intoarcem dar ea mergea in fata mea si eu din greseala am calcat-o pe cizma si i-a cazut tocu rolling on the floor s-a impiedicat aia, eu muream de ras laughing. Eu cred ca a fost cea mai tare zirolling on the floor

| ChristineW a răspuns:

1. Eram cu clasa la film si in loc sa intram fiecare sex in baia lui am intrat toti la baietii
2. Fumam in baie cu doi baietii de la a8-a iar Dirigul a intrat a batut la usa veceului si ne-a intrebat ce facem. Si am spus ca ne rugam sa nu luam 4 la fizica si ne-a lasat in pace.
3. Facem "strepteas " pe Take Your Shirt Off cu 3 colege si a intrat directoarea in clasa
4. Dirigul purta discutia aia cu menstruatia si ia scos afara pe baietii. Dupa ce a plecat dirigul, imi sopteste un coleg:
- Criss, ai un tampon in plus?
- Te trezestii ca ti-a venit si tie.
5...

| bibyyy143 a răspuns:

Buna! un coleg de la mine din sc la ora demate a vrut sa spuna ceva profesorului despre tatal sau si din greseala cand a vrut sa vb a no sa spuna domn profesor a spus tati toaya clasa sa amuzat chiar si profesorul nostru de mate
Si mai am o poveste despre prietena mea din clasa care la ora de sport a pus-o domn profesor sa fac genoflexiuni si ea s-a lovit cu fun*** de banca cand sa aplecat si a sarit si dupia a inceput sa planga... funda?/

| PikaRawrr a răspuns:

Hei.
Deci eram in tabara la munte. Toate bune si frumoase pana in a 4-a zi cand am observat in "" cabanuta"" o :: Luna:: am zis noi fetele din cabana : eh nu-i nimic, si ne-am culcat. A 2-a zi ( ziua 5) ne-am dus la o toaleta afara sa ne spalam pe maini. Acelasi lucru toate bune si frumoase pana cand auzim un :: fsssss:: am tipat ca din gura de sarpe, am fugit in cabana si ne-am incuiat. Am auzit ceva de genu:: satanaaaa:: am dat sa iesim dar usa era incuiata pe dinafara laughing. singura optiune era sa sarim pe geam ( era destul de aproape de pamant ca pana si cainii puteau intra in cabana)
Bun. Am esti noi din cabana si am fugit in sala de mese. Ne intreaba unu dc am fugit, Si zicem ca am auzit satanaaa...neh ne zice o poveste de groaza de 2 bani si cand sa ne intoarcem in curte vedem in spatele nostru o masca d-aiai de satana. Tot acest satanism s-a dovedit sa fie un coleg nebun pus pe farse,,, ne-am luat noi revansa! laughing happy laughing laughing laughing laughing laughing
Fundaaa?

PS: eram in tabara la subcetate(poreclita tabara groazei happy desi a fost foarte frumos thumbs up)

| mallina a răspuns:

La noi imaginatie este sporitahee hee
Anu` trecut prin decembrie inainte de vacanta am avut istorie si noi avem un profesor speriat de bombe... nu stiu ce are dar nu am de gand sa aflu.
Si am desurubat becurile si cum afara era intuneric nu se vedea nimic.
Pana la urma s-a rezolvat si cand scria la tabla dadeam cu cornuri in el! Ne-a promis ca o sa ne scada media la purtare dar nici pana in ziua de azi nu s-a atins de catalogu` claseiu noastre. Noi i-am zis ca parte de profesori d'astia sa tot avem parte si la liceu.
Si partea cea mai buna e ca daca noi ii zicem sa puna note in catalog el punelaughing
Sa nu uit sa zic... se sperie de un coleg de-al nostru mai bine facut. Alerga prin scoala de ellaughing)))