E valabil si pentru fete?
Ok deci daca e fii atenta.
Esti cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o vreodata, daca soarele nu ar rasarii te-as pune pe tine in locul lui.
Mi-a venit pe moment.
Doamne, nici nu te cunosc, stai sa vezi cati o sa se linguseasca pe langa tine pentru o amarata de funda... Hmmm ca sa iti fac un compliment: dragut... emoticon "" :-
Tu esti in poza? uf, mi-e greu, din cauza varstei
Te pup pe obrajori?, esti dulcika ca o caprioara
Multumita?
Ehehe...melodia aia cantata de Margineanu:Ce frumoasa esti...(nu se accespta obscenitati pe site).
Buna! Esti foarte draguta!
eeh, am incercat
draga Hannah complimente sunt foarte multe, acelea vin din inima, nu una - doua ia sa dau compliment pentru funda! Nu e asa! Complimentull mi se pare ceva respectuos si e fr. frumos din partea oricui daca face un compliment une persoane!
te pup,
cu dragoste,
Raluca
!
Daca mie mi-ar face cineva un compliment dupa ce i l-as cere(de fapt nici nu l-as cere)mi s-ar parea pennibil.
daca n-ai pe cineva care sa te complimenteze draga nasoala viata mai duci prietenu tau ce pazeste?
Deci... tinand cont ca esti fata si eu sunt tot fata... nu as putea sa-ti fac un asa mare compliment
Esti draguta (dupa poza care o ai aici). si inteligenta dupa intrebarea care ai pus-o Vad ca ai "ganduri mari" daca incepi sa te gandesti la coplimente .
Ok deci cam atat am avut de spus. o sa fas baietii sa spuna mai multe si sa faca complimente!
Ciao!
Esti cea mai draguta persoana din lume, frumoasa mai frumoasa decat toate reginele din lume, mai desteapta decat Ainstain mai talentata decat MJ
Daca as fii baiat desi nu sunt ti-as zice:
-esti superba(stii vorba aia nu iubi baiatul care iti zice ca esti frumoasa iubeste baiatul care iti zice ca esti superba)
-te ador(stii vorba aia nu iubi baiatul care iti spune ca te iubeste iubeste baiatul care iti spune ca te adora)Funda?
Esti mereu asa de prost sau azi e o ocazie speciala