anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda pentru o parere sincera! Inca nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa cer ajutor pe TPU referitor la viata mea personala, dar am spus ca niste sfaturi nu mi-ar strica.Acusi trec in clasa a 9-a si am o mica problema : nu prea am nici o legatura cu baietii in general.Majoritatea prietenilor mei sunt fete, nu am avut nici un iubit pana acum si nu stiu sa ma deschid si sa fiu eu insami in fata unui baiat. pur si simplu sunt tacuta, timida si rece :-s. Uneori si eu ma sperii de mine si ma gandesc ca nu este normal.Arat ok, sunt frumoasa(nu extraordinar de frumoasa, sunt normala) si in general cand sunt cu fetele sunt f de treaba, nebunatica si amuzanta as vrea sa fiu asa si de fata cu baietii.La fel si daca suntem la un concert mai dansez cu fetele, ele se rup pe acolo si uneori eu raman pe langa si ma simt f naspa. dar nu stiu ar trebui sa sar pe un baiat si sa incep sa dansez ca nebuna?! Nu mai zic atunci cand dansez cu un baiat nu ma simt deloc in largul meu, iar acasa dansez ca nebuna.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, eu nu sunt disperata sa am un iubit sau ceva de genu laughing), pur si simplu vreau cateva pareri, sfaturi sincere.Eu cred ca este normal sa ai prieteni si fete, dar si baieti.Va rog sa nu imi dati replici naspa.macar daca vi se pare amuzant sau penibil ce am scris eu nu va pierdeti timpul lasandu-mi un mesaj.

Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| aquila_4553 a răspuns:

Exact asa sunt si eu, insa acum mai am cativa prieteni baieti.La inceput da ma simteam ciudat in compania baietilor din clasa in gimnaziua. dar treptat. odata ce am stat mai mult de cateva ore cu ei a devenit mai usor sa comunic.incearca sa mai vb cu ei prin intermediul unei colege care are mai mult curaj. sau chiar pe mess sau facebook.stiu ca poate fi destul de greu sa urmezi regula" fii tu insati" de frica sa nu gresesti prin a fi tu insati.ai o noua sansa la liceu. si cu siguranta iti poti depasi timiditatea. oricine poate te asigur! Succes si sa te bucuri de viata de liceanhappy

3 răspunsuri:
| Anduuu a răspuns:

Hey! Si eu am trecut a9-a! Stai calma.la liceu iti vei face multi prieteni, si pentru asta trebuie sa FII TU! Comporta-te ca si cu fetele,discuta, socializeaza, integreaza-te! Si iubitul va veni la timpul potrivit si totul va decurge de la sine! Multa bafta!

| Veverita a răspuns:

Sti cum sta treaba? incearca sa incluzi in grupul tau de prieteni si baieti.nu numai fete.colegii de clasa ceel putin.si intra in vorba si cu ei.nu spune nimeni ca trebuie s sari pe ei.asa e la inceput, dar o sa vezi ca incet o sa te obisnuiesti cu prezenta baietilor in preajma tatongue

| darnme a răspuns:

Va multumesc mult pentru sfaturi, deja totul e mai bine laughing))