Exact asa sunt si eu, insa acum mai am cativa prieteni baieti.La inceput da ma simteam ciudat in compania baietilor din clasa in gimnaziua. dar treptat. odata ce am stat mai mult de cateva ore cu ei a devenit mai usor sa comunic.incearca sa mai vb cu ei prin intermediul unei colege care are mai mult curaj. sau chiar pe mess sau facebook.stiu ca poate fi destul de greu sa urmezi regula" fii tu insati" de frica sa nu gresesti prin a fi tu insati.ai o noua sansa la liceu. si cu siguranta iti poti depasi timiditatea. oricine poate te asigur! Succes si sa te bucuri de viata de licean
Hey! Si eu am trecut a9-a! Stai calma.la liceu iti vei face multi prieteni, si pentru asta trebuie sa FII TU! Comporta-te ca si cu fetele,discuta, socializeaza, integreaza-te! Si iubitul va veni la timpul potrivit si totul va decurge de la sine! Multa bafta!
Sti cum sta treaba? incearca sa incluzi in grupul tau de prieteni si baieti.nu numai fete.colegii de clasa ceel putin.si intra in vorba si cu ei.nu spune nimeni ca trebuie s sari pe ei.asa e la inceput, dar o sa vezi ca incet o sa te obisnuiesti cu prezenta baietilor in preajma ta