| xLimmonette a întrebat:

Dau funda raspunsului care-mi place.
Am toate simptomele de ciclu si 11 ani si 8 luni.
E foarte ciudat pentru ca eu chiar vreau sa-mi vina ciclu.
Si acea secretie albicioasa o am de 2 ani si ceva...
si din cand in cand am crampe. va rog. fara raspunsuri de genul : crede-ma. nu vrei sa-ti vina ciclu. sau nu stiu. vb cu mama ta.

8 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Doamne fereste, ma fata!
Cum sa-ti doresti sa-ti vina ciclul?
Bucura-te de libertatea pe care o mai ai[sa zic asa]. Nu este placut sa ai ciclu, in aceea perioada a luni nu poti face chiar multe lucruri, te mai doare si burta, si te poti pata, ceea ce este neplacut. Secretii au cam toate fetele, si crampele. thinking Pe la 11 ani ma dorea ft tare spatele si burta, dar nu mi-a venitlaughing..nush ce facusem...
Cand iti va veni o sa regreti ca ti l-ai dorit, vorba lui Cherilyn.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Dar de ce vrei sa-ti vina?:-s

| Useeeer124124 a răspuns:

Fato, tu realizezi ce zici? raised eyebrows Doamne, eu ma bucur ca nu mi-a venit si tu vrei sa-ti vina? raised eyebrows Am mai vazut-o pe una ca tine care intreba daca exista pastile sa-ti vina mai repede! Ce naibii vrei tu sa faci cu ciclul? raised eyebrows rolling on the floor Doamne ce copii rolling on the floor La 11 ani ma jucam cu papusile in nisip rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa iti vina in curand. big grin
Oricum, cand iti va veni, o sa-ti fie dor de vremurile cand n-aveai menstruatielaughinglaughing

Bafta!winking

| Cherilyn a răspuns:

Buna!
Atunci cand o sa-ti vina o sa regreti ca ti l-ai dorit laughing.
Nu exista neaparat simptome pentru asa ceva. Secretie au majoritatea fetelor, iar crampele nu se pun...
happy De ce te grabesti asa? Lasa natura sa-si urmeze propriul ei curs.
Numai bine!batting eyelashes

| Mαdαliηα a răspuns:

E posibil sa iti vina, mie mi-a venit la 12 anisori happy!

| ana233 a răspuns:

Pentru orice intamplare ia-ti la tine absorbante.Nu se stie niciodata!

| Debby2409 a răspuns:

Deci mie ina nu mi-a venit, dar sumt mari sanse sa imi vina curand, dar deocamndata ma bucur ca nu am.Asta doar ca atunci cand ma uit la 2-3 colege de-ale mele care atunci cand le vine se simt rau si abia pot sa se tina pe picioare.