| iloveunicorns a întrebat:

! Să incep. Am un văr de 8-9 ani. El are o soră de 3 -4 ani. E foarte râzgâită. Si de aici incepe actiunea. El este in clasa a 2-a aproape a-3a.Soră-sa plânge, nu il lasă să scrie temele etc. Dacă el face un lucru se apucă si ea Nu il lasă in pace deloc. Când işi face temele mai vin eu pe la el să mă joc cu soră-sa să il las sa scrie, sau il ajut să scrie.In fine! Ce pot face ca ea să nu mai fie râzgâiată? Băiatul este mai traumatizat...Este firav si slab.Nu pot să zic ca si el e uşă de biserică. E si el rău ca orice copil nu? Dar mi-e foarte milă de el, cand il văd ca parintii lui il "ignoră"! Cred că este si mai rănit, invidios pe ea, fiincă de ea se ocupă si părinţii. Din când in când vine pe la mine, mama mea si tatăl meu il mai indrăgesc, dar taicămeo un pic mai putin, pentru că o iubeşte si pe varămea cât il iubeste si pe el.Vara(sora lui), nu poate face "caca"hee hee. Si îi cerea degetul/mâna lui tata să il tinâ pana facea "caca" laughing. Vreau sa stiu ce pot face in privinţa lui, să mă apropii de el, sa ma joc mai mult, etc!

1 răspuns:
| xEmotionless a răspuns:

Incearca sa ii arati ca il simpatizezi pe el nu pe ''verisoara diabolica''. Eu am 2 surori mai mici si le pun sa deseneze, picteze, danseze sau orice le place lor doar sa taca si sa fie ocupate in camere diferite. Da.i ceva de facut fetitei, pune.i niste desene ceva in timp ce stai cu baietelul. Spune.i un secret sau ceva ca sa ii arati ca ai incredere in el.