| blabla88 a întrebat:

~Dau funda~
salut TPU,
sunt intr-o depresie totala, nu mai fac fata lucrurilor din jurul meu. S-au adunat atat de multe lucruri care ma darama.Eram o fata puternica dar acum imi e mila de mine.
Deci sa incep, varul meu va pleca in strainatate intr-un fel ma bucur ca o sa ii fie bine lui dar mie nu. el pentru mine e tata, frate, prieten. avem o relatie speciala...nu stiu ce o sa fac fara el.imi e atat de greu.parca cu el pleaca si o parte din mine. o sa imi lipseasca enorm.
Pe langa asta pleaca si fostul meu prieten.inca mai tin la el.chiar daca nu prea mai vorbim imi e mai usor sa-l stiu la 20 de km distanta decat la 2000000 km.
Parca toata lumea s-a aliat impotriva mea.asa zisele prietene s-au dat pe langa "rivalele" mele, doar pentru a imi face rau.In acest moment am incredere doar in 2 baieti. Am ajuns sa cred ca poti fi prietena mai buna cu un baiat decat cu o fata.
Cu ai mei ma cert mai mereu pentru ca sunt tot timpul nervoasa, ciudata, trista. N-am mai iesit din casa de 2 saptamani.
M-am saturat de atatea intrigi si dezamagiri. Incerc sa "radiez" sa le arat ca nu imi pasa dar nu imi mai reuseste fac asta de prea mult timp.
V-am scris asta poate doar pentru a ma descarca.
Astept pareri, sfaturi, orice.
Dau funda si votbig grin

Răspuns Câştigător
| Angelique a răspuns:

Pai sunt de acord cu tine ca poti fi o prietena fff buna cu un baiat decat cu o fata, dar nu e bine sa fi certata cu oamenii din jurul tau! Mai bine povesteste-le prin ce treci si atunci poate si ei o sa se adapteze situatiei tale.Nu trebuie sa-ti faci griji pentru varul tau deoarece sunt foarte multe mijloace de comunicare de ex:puteti sa va vedeti zilnic pe skype, mess etc...Incearca sa gasesti niste ocupatii, si numai sta in casa pentru ca e vara nu? Ai o multime de lucruri pe care le poti face si asa poate ca n-o sa mai fi tristahappySucces!winking

2 răspunsuri:
| Cristi_1137 a răspuns:

Trista imagine, cred ca te pot sfatui sa iti uiti toate problemele si sa ai 2 zile de meditat, sau o alta perioada de timp, fi doar tu, nu te mai gandi la nimeni, poate ca acum esti trista dar nu poti fi mereu asa, lucrurile se vor schimba, daca nu poti fi singura ai putea sa gasesti un umar pe care sa plangi, cea mai buna medoda e sa fi putin singura dupa care sa iti reincepi viata, fi tare, cineva acolo sus te iubeste si pe tine( si prietena mea a patit la fel, a fost ciudat, dar am trecut impreuna). Oricum fi sigura ca va trece, Succes.

| blabla88 explică:

Prietenii s-au distantat de mine.majoritatea fiind mai mici cu un an decat mine... eu am trecut a9a si am ajuns la liceu.j ei crd ca mi-am luat fite...j ca m-am schimbat. Daca nu ii sun trei zile deja incep cu mesaje "te-ai schimbat bla bla " dar dc nu ma suna ei sa vada daca nu am murit sau ce e cu mine. ei cred ca toata vina e a mea. Recunosc ca si eu am gresit intr-o anumita masura (chiar daca nu stiu cand si dc) dar nu inseamna ca eu sunt aia care s-a "racit". Cand le zic de toate aceste probleme primesc raspunsuri de gen "eee varsta asta" "soarta.esti negativista" si tot asa.