| AlexandraFoo a întrebat:

Dau funda! Se mai poarta oja neagra? Voi folositi? Intrebare pentru fete, dar daca sunt baieti rock ( ex. Adam Lambert ) care se dau cu oja neagra sunt bine veniti.
Stiti dc am intrebat pentru ca pe la mine nu se mai dau, dar vedete ca Miley, Demi, etc se dau aproape tot timpul.
Deci astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Nu conteaza ce cred altii sau ce poarta altii.important este sa iti placa tie.nu vad nimic rau ca te inspiri dupa vedetele tale preferate.
sincer si eu fac asta cateodata(am inceput sa port manusi de piele fara degete, de cand sunt fana adam lambert)
deci eu zic sa faci cea ce vrei tu!
si da, negrul se poarta!

4 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu ma dau!

| saymoon a răspuns:

Nu conteaza faptul ca cei de pe la tine nu se dau, fii tu cea care se da ca doar nu esti in turma de oi sa faceti toti la fel.Eu ma dau cu toate culorile si nonculorile, dar preferatele mele raman negru, albastru si verde. Da se si mai poarta si poarta cu incredere aceasta culoare ca doar acum te mai poti da, mai tarziu ar fi oribil sa vezi o babuta cu oja laughing

| Satan13 a răspuns:

Da! Se mai poarta, dar eu nu port din cauza varstei! Vezi tu, negrul se poarta totdeauan! Pt. ca e cool! Si ca sa fi cool, trebuie' sa il porti! Sau daca...ai cumva un idol? Daca e Adam Lambert /Lady Gaga /Rihanna/Pink/Ke$ha/Miley.../Demi Lovato s. a. inseamna ca va trebui sa porti si tu! Asta daca le urmezi exemplul. Ei poarta cam totdeauna! Te pup! Sper ca te-am ajutat! Funda? Si apropo, vrei sa fim prietene?

| SaMoriTu a răspuns:

Da! oja neagra va fi mereu la moda!
dar daca totusi te plictisestide oja neagra poti incerca un albastru inchis mat big grin
eu cu culorile astea ma dau :d