anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau Funda si Vot asa ca ziceti-mi o intamplare amuzanta sau super amuzanta din copilarie ceva o nazbatie orice doar sa fie amuzanta. E urgent va rog:d

3 răspunsuri:
| deliaa_5419 a răspuns:

Am facut profesoara sa plangalaughing si am scos-o din clasalaughing eram prea distra-ti si nu ne opream din ras iar profa tipa sa o terminam zicea ca daca nu tacem ea pleaca si ora viitoare ne da test noi cand am auzit am facut si mai tare galagie si a inceput sa planga si a plecat pe la si 20 si oraa viitoare nu ne-a dat test...sau alta faza tare cu alta profesoara a plecat din clasa de la ora si cand a venit a gasit geaca mazgalita de creta si a inceput sa planga ca e murdara geacalaughingfunda?big grin

| jucaria a răspuns:

Bine iti voi spune cand eram mic m-am impiedicat de o piatra si am cazut cu fata in balegar sa vezi eram cu fata plina laughing

| natalyia a răspuns:

Pai intr-o zi pisica mea a sarit de pe mobila si a aterizat cu capul in galeata cu apahappy sau cand eram mai mici fratele meu vroia sasi ia alti palta; olni si cand sai ia a cazut chiloti de pe elrolling on the floor sau la scoala in clasa a 2 a o fata sa pisat pe ea si a plecat acasa cu pisatul dupa iarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

Întrebări recente