| TaylorSwift a întrebat:

Dau funda si voturi! Vreau sa fac intrebarea cu cele mai multe raspunsuri din istoria TPU. Iar intrebarea e: Cum ati dori sa aratati? dati multe raspunsuri ca primiti funda si voturi!

8 răspunsuri:
| myha a răspuns:

As vrea sa fiu ca o papusa. [ ah. dfpt nu ca o papusa pentru ca papusile au sentimente din plastic].
Mrg.

| RB26DETT a răspuns:

Macho man

| Eva9610 a răspuns:

Bruneta cu par fff drept, ochii verzi, fata ovala... Exact opusul a cum arat acumlaughing

| Michelle_5585 a răspuns:

Pai singura mea nemultumire sunt:cosurile! x(
Exact cum sunt dar fara cosuri.
Oricum frumusetea trecesmugSi cu totii suntem de acord cu frumusetea interioara, dar sa fim seriosi acum toti se uita mai mult dupa frumuseatea exterioaraoh go on

Bye!batting eyelashes

| Deutsssa a răspuns:

Ash vrea sa fiu blonda cu un par foarte drept si lung... sa fiu inalta, nu grasa dar nici slaba, ca un fotomodel.si sa ma imbrac cat mai cool...

| b3atrice24 a răspuns:

Ochi verzi, par blond(lung si drept) inalta si supla (oricum sunt destul de supla dar nahlaughing )

Sau, Exact asa cum arat acum doar sa am buele mai mari, fata putin mai ovala, si sa fiu roscata (natural) big grin

| AdavonC a răspuns:

Paai cu parul brunet mai deschis la varfuri(astept sa mai imi creasca ca l-am vopsit putin), ochii caprui-verzi, gura draguta, si sa ma mai ingras putin ca am picioare cam subtirele, dar fundul meu arata superr*
in rest sunt multumita plus haine super

| Suprad0zaDeVise a răspuns:

Ca o vedeta. laughing