Draga mea amica, Dumnezeu zice in Cuvantul Sau. :"De unde vin luptele şi certurile între voi? Nu vin oare din poftele voastre, care se luptă în mădularele voastre?
Voi poftiţi, şi nu aveţi; ucideţi, pizmuiţi, şi nu izbutiţi să căpătaţi; vă certaţi şi vă luptaţi, şi nu aveţi, pentru că nu cereţi.
Sau cereţi, şi nu căpătaţi, pentru că cereţi rău, cu gând să risipiţi în plăcerile voastre.
Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.
" Asadar, atunci cand rugaciunile noastre nu sunt in comformitate cu planul sfinteniei Divine, ele nu vor fi implinite, iti recomand sa iti predai inima Domnului Hristos ca sa te mantuiasca.
Daca doresti detalii suplimentare, te invit la id-ul:" aud.in_culori "
Fi binecuvantata de Isus!
Si eu am trecut prin asa ceva dar eu i-am spus ce se intimpla cu mine:ca nu-l puteam uita.Am stat de vorba si pana la urma am ramas din nou cu el.Eu te sfatuiesc sa ii spui tot ceea ce simti si apoi decideti daca ar trebui sa va mai dati o sansa. Daca o sa fiti amandoi de acord atunci ar trebui sa ramaneti impreuna si sa va bucurati unul de celalalt nu sa incepeti cu scene de gelozie.Dar daca el nu vrea atunci tu ar trebui sa te straduiesti si mai mult sa-l uiti pentru ca el nu te vrea.In orice caz viata merge mai departe si tu ai timp sa te indragostesti de altcineva.Si crede-ma, cu siguranta el a avut relatii cu alte fete doar ca sa te faca geloasa sau ca sa te uite.
Cred ca o parte din el daca pot sa ma exprim asa a ramas inca acolo in inima si e greu atunci cand iubesti sa dai la o parte.totusi cred ca tu nu incerci mai mult sa eliberezi aceea parte, tu traiesti cu speranta ca intr-o zi... poate daca ai incerca mai mult sa uiti sa fii in prezent si sa te bucuri pentru ce iti ofera cel de langa tine cred ca ai uita de aceea speranta.incearca sa te bucuri de ce ai acum de ce iti ofera viata acum pentru ca daca nu te bucuri acum nu mai ai cand. daca e sa fii cu el o sa fii poate peste 3 ani peste 6 peste 20...niciodata nu se stie