Ai sanse normal. Si ai chiar un avantaj, avand in vedere ca esti adolescenta, intelegi altfel comenzile unui profesor sau instructor, astfel incat vei acumula posibil mult mai usor informatiile si le vei usura si lor munca, cu fara prea multe batai cu o asa zisa 'incepatoare'.
Bafta!
De ce nu?! Varsta nu tine cont de dorintele noastre. dar totusi sa nu exageram. ca doar nu il vad pe bunicamio facand parkour )))
Eu iti sugerez sa te apuci.Nu este prea tarziu. Daca tu chiar iti doresti sa faci balet de ce sa nu incerci ca mai apoi sa poti spune ca ai facut-o si pe asta nu sa te intrebi cum ar fi fost daca ai fi facut.
Sper ca te-am ajutat si ca ai inteles macar un cuvant din ce am spus )
Ja Ne ^^
Nu cred ca e tirziu, daca tie intr-adevar iti place aceasta ocupatie ar trebui sa te ocupi cu ceea ce iti place, nu cred ca virsta e o problema in asta
Buna,nu vreau sa te descurajez dar sincer nu poti sa te apuci de balet la varsta asta, deoarece esti prea mare, baletul se face d la 3 ani,stiu pentru ca si sorumea face,in fine ai putea sa faci dansuri moderne,sportive,hip-hop, etc, sau cel putin daca chiar iti doresti atat de mult intra intr-o trupa de dans fiindca dupa cum ti-am spus cursurile de balet se incep de la 3 ani(o varsta frageda pentru ca sa poti sa te dezvolti mai bine)., sper ca te-am ajutat.pup.pa-pa
Daca iti place foarte mult si ai un fizic corespondent este foarte frumos si placut sa faci balet
Daca ai incredere in tine de ce s anul incerci.
eu m-as inscrie dar nu cred ca sunt destul de slaba.
Succes!:**** sper ca te-am ajutat
Da e cam tarziu.
Eu fac balet de la 4 ani.
Mai e o sansa daca esti flexibila.
aaaa, ella nu trebuie sa fi slaba trebuie sa fi flexibila eu am 34 de kilograme si am 12 ani, sunt ca grasa.
Pai asta e un raspuns sincer.Nu este deloc prea tarziiu.Eu sunt intr-o grupa de avansati si au venit doua fete de 16 ani sa faca si ele cu noi si cat de cat au prins miscarile.Ma rog, doamna ma punea mereu langa ele ca se se ia dupa mine pentru ca nu stiau exercitiile dar reuseau cat de cat.
Si mai stiu si un baiat din cartierul meu care s-a apucat abia in clasa a 9 a de balet si acum e mare balerin.
Cred ca ai sanse sa reusesti daca intr-adevar iti doresti astta mai mult ca orice.
Funda!
ale0409 întreabă: