Vopseaua roscat se vede si pe par brunet deschis/inchis/saten, insa de preferabil este sa iti alegi o nuanta deschisa de roscat pe care sa o aplici pe parul tau natural ca sa se vada mai intens rosul. Nu trebuie neaparat sa te decolorezi sau sa te vopsesti blond pentru ca mai mult o sa iti degradezi parul. Dar e alegerea ta. Eu spun asta din propria mea experienţă pentru ca sunt roscata de 5 ani iar in materie de roscat le-am incercat pe toate, in special roscat deschis insa eu am parul natural saten deschis spre blond. Mult succes!
Ce firmă sa folosesc? Loncolor, l'oreal Paris sau Garnier?
Mersi pentru funda si apropo sunt bune cam toate vopselurile care costa peste 12 lei. Eu nu am una preferata insa nu imi place Wellaton pentru ca are o culoare palida/stersa si fara stralucire. Daca mai ai nelamuriri poti sa ma intrebi
Stau la tara si nu gasesc vopseaua asta, am auzit niste pareri bune despre ea. Gasesc doar l'oreal, garier si loncolor cam dintre astea nu sti care e cea mai buna?
Mie imi place mai mult Loncolor pentru ca are culori vii si stralucitoare, si nuantatorul de la Loncolor e super dar arata bine doar pe par vopsit
Hmm,deci zici sa mi iau vopseaua loncolor? Nu ști o nuanță care sa se vadă cât de cât pe parul brunet vopsit?
Cand te-ai decolorat ultima oară? Te decolorezi și apoi te vopsești. Sau te vopsești de mai multe ori intr-o nuanță mai deschisa cum ar fi blond și apoi la culoarea care o dorești, dar atenție nu te vopsi una după alta, trebuie sa treacă un timp dacă mai vrei sa ai par în cap.
Ultima oara am fost decolorata (tot capul, o singura data am fost decolorata si la radacinii in rest la varfurii) cam amu 2-3 luni.