Ceau Catta:-*
Nu stiu ce sa zic. De obicei visele reflecta ceea ce gandesti inainte sa adormi. Poate ai o perioada in care esti mai stresata, mai tensionata sau eu stiu, poate cateodata mai speriata.
Si mie mi s-a intamplat sa visez continuarea visului. Este ceva absolut normal dar foarte rar. Nu trebuie sa te sperii pentru ca nu cred ti se va intampla ceva rau. Poate acel vis inseamna sa te feresti de oamenii pe care nu ii cunosti sau sa fi atenta pe unde mergi seara pe strada.
Uite aici un site care cred ca te poate ajuta sa te lamuresti:
http://www.visele.ro/
Incearca pe viitor, inainte sa adormi sa te gandesti la ceva care iti place. Sau la cineva drag tie. Sau imagineaza-ti ca zbori, ca esti desupra norilor, ca vorbesti cu norii, cu stelele.etc. :-P. poti continua tu :-P
Sper ca te-am ajutat!:-*
Vise placute la noapte si nu numai:-)
Nu, stai linistita, ai avut doar un cosmar.Si eu am mai visat de astea si nu s-a intamplat nimic.
Nu se intampla nimic, stai linistita.Eu o saptamana intreaga am visat ca ma urmareste cineva si ma omoara, si dupa aia, dupa trei zile, inviam si mergeam si imi omoram prietenii, rudele si cunostiintele.In fiecare noapte muream altfel(ma spanzurau, ma omorau in bataie, ma aruncau de pebloc, etc.)Si era aiurea, ca ma trezeam tot speriat, si transpirat si porcarii.
Eu zic ca inainte sa te pui sa dormi sa te uiti la desene. Mie asa mi-a trecut, daca mai visam inca 1 saptamana asa ceva cred ca clacam psihic
BUCURROBERTA întreabă: