| Cattalina a întrebat:

Dau funda! Va rog nu va bateti joc waiting si nu... explicatia nu is filmele de groaza seara fiindca nu ma uit decat la ocazii laughing deci...

Duminica seara am visat ca mergeam la un magazin si cand am iesit era un tip pe o banca si se uita cu o privire deai adanca si cu ochii mari :O la mine... si vorbea la telefon. M-am uitat in spate si inca se holba la mine... apoi m-a trezit mami sa merg la scoala laughing)

Urmatoarea seara am visat "continuarea" oarecum : Acelasi vis doar ca atunci cand eu ieseam de la magazin, el tot vorbea la telefon si se holba la mine si la moment dat se auzea ca zice "ma auzit! " si apoi a zis iar "moarta!". Cand am trecut de el am observat ca nu ma mai scapa din priviri. Am intrat intr-o farmacie si am intrebat vanzatoarea daca pot sa stau acolo pana il sun pe tati sa vina repede. Ea a zis ca pot. In timp ce incercam sa sun a venit tipul ala si inca un prieten de-al lui. Prietenu ala al lui a inceput sa loveasca farmacista pana a omorato. Si vine timpul ala care a stat pe banca si iar a inceput sa ma priveasca si in timp ce ma privea, imi aparea pete de sange pe umar, ca sim cum ai arunca tot cate o picatura. Si apoi a zis iar "moarta!" si nu ma mai privit. Dintr`o data a disparut amandoi. Dar ei de fapt de aflau in spatele meu. Apoi, cand m-am intors tipul ala a inceput sa ma loveasca pana ma omorat. sad

Credeti ca se va intampla ceva rau?:-ss

Funda...

Răspuns Câştigător
| Nothing05 a răspuns:

Ceau Catta:-*

Nu stiu ce sa zic. De obicei visele reflecta ceea ce gandesti inainte sa adormi. Poate ai o perioada in care esti mai stresata, mai tensionata sau eu stiu, poate cateodata mai speriata.
Si mie mi s-a intamplat sa visez continuarea visului. Este ceva absolut normal dar foarte rar. Nu trebuie sa te sperii pentru ca nu cred ti se va intampla ceva rau. Poate acel vis inseamna sa te feresti de oamenii pe care nu ii cunosti sau sa fi atenta pe unde mergi seara pe strada.
Uite aici un site care cred ca te poate ajuta sa te lamuresti:
http://www.visele.ro/

Incearca pe viitor, inainte sa adormi sa te gandesti la ceva care iti place. Sau la cineva drag tie. Sau imagineaza-ti ca zbori, ca esti desupra norilor, ca vorbesti cu norii, cu stelele.etc. :-P. poti continua tu :-P

Sper ca te-am ajutat!:-*

Vise placute la noapte si nu numai:-)

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu vei pati nimic

| minnieee a răspuns:

Nu, stai linistita, ai avut doar un cosmar.Si eu am mai visat de astea si nu s-a intamplat nimic.

| fgch a răspuns:

Nu se intampla nimic, stai linistita.Eu o saptamana intreaga am visat ca ma urmareste cineva si ma omoara, si dupa aia, dupa trei zile, inviam si mergeam si imi omoram prietenii, rudele si cunostiintele.In fiecare noapte muream altfel(ma spanzurau, ma omorau in bataie, ma aruncau de pebloc, etc.)Si era aiurea, ca ma trezeam tot speriat, si transpirat si porcarii.
Eu zic ca inainte sa te pui sa dormi sa te uiti la desenewinking. Mie asa mi-a trecuthee hee, daca mai visam inca 1 saptamana asa ceva cred ca clacam psihic tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de cosmaruri incearca sa mananci cu doua ore inainte de a te culca, si uitate la o comedie sau ceva de genu".

| IIOverII a răspuns:

Nu... Sa intamplat doar din cauza stresului