| roxyana03 a întrebat:

Dau funda+vot

Buna am si eu o problemacrying sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturicrying nu stiu ce sa ma mai fac...

Am 15 ani jumate am o relatie de 2 luni ma inteleg super cu acel baiat chiar ma iubeste cu adevarat simt asta si eu il iubesc mult pe el, parinti lui sunt de acord cu mine frati, surorile la fel..insa la mijloc e mama mea care nu stie nimic de aceasta relatie deoarece am mai avut relati in urma si mama mea nu a fost de acord ba chiar imi lua telefonul nu ma mai lasa sa ies si multe altelecrying
Azi prietenul meu Alex(asa se numeste) mi-a zis daca merg cu el si cu sora lui pana undeva si am zis ca nu ca nu stiu daca ma lasa mami sa ies si nu stiu unde sa ii zic ca merg, eu am imi fost plecata cu mama lui si ma loat de acasa de la mami, acum cand i-am zis lu mami daca ma lasa sa merg cu Mama lui si sora lui a zis ca Nu nici sa nu ma gandesc ..si am intrebat de ce? si a zis ca "nu vea ca oricum a auzit ea ceva" cred ca legat de mine si alex...nu ma lasa sa fiu cu el, la telefon nu ma lasa sa vorbesc daca ma vede ca vorbesc cu cineva nu conteaza ciar daca imi este prietena zice ca "ce? ce vorbesti tu inchide o data telefonul ca til iau" crying( iar eu asta nu suport, mai ales si seara cand vorbesc cu el ma ascund si mami ma suna sa vada daca dau ocupat si imi ia telefonul, nu ma lasa sa fac nimic, am ajuns la un moment dat cand am vrut sa ma omor, am loat un pumn de pastile:crying am vrut sa ma omor mam taiat la mainicrying nimic dar nimic nu ma lasa sa fac
va rog ajutati-ma ce sa faccrying? simt ca imi vine sa ma omorcrying
Ea are 46 ani, si a fost maritat la 14-15 ani, surorile mele la 17-18 anicrying

Dati-mi niste sfaturi? nu pot sa vorbesc cu ea de Alex pentru ca imi va lua telefonul si nu ma va lasa sa ies afara din casa 1-2 luni pur si simplu nu ma intelegecrying...de la un timp de vreme nici la fete nu ma mai lasa sa merg si nu ma pot intalni cu el si o sa il pierd ca pe toti alti((
ajutati-ma va roog
crying
dau funda+Vot

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Mama ta da dovada de neincredere in tine. Demonstreaza-i ca esti mare si responsabila, si atunci va capata mai multa incredere in tine. Probabil e prea protectoare, cum sunt multe mame in ziua de azi. Nu ne-ai mentionat cati ani ai, conteaza si asta. Probabil a considerat ca ai fost ranita de prea multe ori in relatiile anterioare, si nu vrea sa ti se intample asta din nou. Ar trebuii sa porti odata o discutie cand ea, cand e mai calma, sa afli de ce face asta.
Succes!

| roxyana03 explică (pentru Adry05):

Am 15 ani jumate..nu pot vorbi cu ea...pana la urma imi va da si o palmacrying..nu am ce ii face

| ShunSu a răspuns:

Paiii, ar trebui sa discuti cu mama ta, sa aiba incredere in tine, ca nu e nimic rau in faptul ca tu si Alex va intalniti, sa faceti ceva impreuna sa vada ca baiatu` nu e un om rau. ci din potriva. Cam greu de rezolvat problema avad in vedere ce gandire are mama ta. dar poate incercarea moarte n`are. Daca acum nu discuti cu ea poate si peste 5-6 ani va aparea aceeasi problema... Eu iti doresc multa bafta! :* >big grin

| ShunSu a răspuns (pentru ShunSu):

Si. chestia cu pastilele, sa te sinucizi. e o mare tampenie. Pana la urma urmei ce rezolvi cu asta?