Pai 1.intreabal ce s-a intamplat cu el ca so schimbat mult!
2.intreabal in fata nu pe messenger daca te iubeste!
3. imi pare rau dar trebuie sa te anunt ca sAr putea sa nu te mai iubeasca si sa aiba alta iubita
4. daca are alta iubita nu trebuie sa suferi uiti de el o sa-ti fie un pic greu sa uiti de el daca v-ati iubit dar vezi tu ce faci daca are alta iubita si te paraseste sa nu suferi !
Poi. eu cred ca poate el crede ca nu ii oferi destula afectiune. Fii tu aia care actioneaza. Poate ca vrea sa "te testeze" sa vada daca, in primul rand, tie iti pasa de el, apoi lui de tine. Daca asta era problema, atunci o sa'si revina peste cateva zile, daca nu, probabil ca are pe alta sau ii place de alta si o sa se comporte la fel. Succes :* sa'mi zici cum a mers :d
Nu ar trebui sa faci nici un pas deocamdata.
Poate el vrea sa-ti pregateasca o surpriza si poate de asta e mai tacut si nu vb. cu tine.
Dar mai exista o varianta...
Ca el sa nu mai tina la tine si poate din acest motiv de evita.
P.S.: Daca chiar il placi cu adevarat (si esti 100 % sigura) ar trebui sa-i dovedesti ca intr-adevar chiar il placi.
De ex.: Sa-ti pui la status la mess :''Te plac...(in spatiul punctat trebuie sa-i scrii numele)!"
Sper ca te-am ajutat
Pai cea mai amre probabilitate este ca te insala
daca nu gandeste-te cu mare atentie la ce ai facut in ultima intalnire... poate ai facut ceva gresit pe care l-a deranjat
sunteti de 2 saptamani si iti spune ca te iubeste:O?
Spune'i ca este distant cu tine,si ca tie nu iti place. Daca tii mult la el, incearca sa vorbiti, sa ii arati ce te deranjeaza la el.Incearca sa nu il bagi in seama vreo zi,doua,sa vezi daca te suna el,daca nu, desparte'te de el.E mai bine sa fii singura, decat sa simti ca esti singura cand esti intr; o relatie.Ma rog, nu stiu daca ai inteles
Mda...defapt recunosc faptul ca nu l-am intrebat pentru ca mi-a spus el fara sa il intreb ca a avut niste probleme oricum ''denisa'' eram gata sa il intreb pe mess dar in fine mersi oricum
App: am zis ca l-am intrebat ca sa nu zici ca ti-am dat funda degeaba