anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAU FUNDAA! Dau funda neaparat! Buna.Am o poveste cam lunga. Sa incepem.
Veneam azi de la scoala cu prietena mea, Stefi. Eu mancam un corn si am intrebat-o, si a zis nu. In fata noastra erau doua fete, care le cunosteam doar din vedere. Stefi o stia pe una din ele pentru ca, una ia furat telefonul ca sa vorbeasca cu prietenu aleia. Si Stefi nu a stiut tot ce s-a intamplat, adica nu stia ca ia luat telefonul. Si de atunci ele s-au certat. [ Sa revenim ] Mergeam inainte si ele s-au dus in stanga. Le-am lasat sa se duca si apoi au venit dupa noi. [ aproape fugeau ] Eu si Stefi am inceput sa mergem mai repede ca sa nu ne faca cine stie ce pentru ca Stefi imi povestise mai demult cum e aia, si apoi aia a intrebat-o pe prietena ei cum ma cheama... De unde naiba stia aia nu stiu. M-a strigat si nu i-am raspuns. Am lasat proasta in pace. M-a mai strigat odata si m-a injurat. Nu ii dadeam atentie [ imi zicea ceva cu fa ], si m-am oprit ca sa ma uit la picior ca ma durea. Ele ne-au asteptat si aia vorbea la telefon si zicea ca vreau sa o bat pe una e aici cu mine, sa-l chemi pe bulion, pe nu mai stiu cine ca sa o batem. Si noi am mers inainte. Eu si Stefi vorbeam de orele de maine, sa vedem la ce avem de scris si aia ne-a inganat. Nu i-am dat atentie... Eu am ajuns la strada mea si i-am zis lui Stefi pa. Si aia a inceput sa imi zica mie : " pa " si nu am bagat-o in seama si a inceput sa ma injure si mi-a zis " zi fa pa ", si eu nu i-am zis nimic. Si ea mi-a zis : " handicapat-o " si eu i-am zis [ eram plina de nervi ] ca tine. Si a venit inspre mine ca sa ma bata, si mi-a zis [ vezi ca poate iti dau si una ] si a plecat, si iar sa intors dupa mine, dar nu a venit la mine. Am venit acasa si am povestit tot parintilor, plangand [ eu ], si tati a zis ca sa i-o arat si o aranjeaza si mie cam frica ca sa nu ma bata straight face Pls helppppppp! DAU FUNDAA! Pup kiss

Răspuns Câştigător
| Mоиica a răspuns:

Pff,te-ai gandit vreodata ca tipele de genul asta se cred cele mai tari si de obicei e doar gura de ele? Nu ii sa atentie si o sa te lase in pace,nu cred ca trebuie sa iti fie frica de ea sau de "bulion". Cred ca tu trebuie sa stai linistita daca le-ai spus parintilor, ei stiu cel mai bine ce trebuie sa faci. Daca stii unde invata incearca sa-i spui directorului daca iti creaza probleme in continuare. Repet : de obicei aceste tipe se cred superioare, si de obicei e doar gura de ele.

2 răspunsuri:
| stefickutssa a răspuns:

Ptr inceptu dao naibiii pe proasta aia! Ai facut bine ca ai sp parintilor si o sa ia masuri.Si trebuie sa afli pe cine are ca diriginte si sa o spui! Eu atat cred ca trebuie sa faci pentru ca acea fata este cam dusaaaa...si sa nu se enerveze mai tare! Si neaparat sa mi-o arati maine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa vedem ce imi face! Daca e, o sa aleg eu.winking Pana acum mi-a aratat doar pumnu. Penibil! oh go on kiss