| byby34 a întrebat:

Dău fundiță celui mai bun răspuns!
M-am certat cu fosta colegă de generală pentru că făcea prea multe fițe! La puțin timp ea a devenit foate populără în oraș, ba chiar și-a schimbat și look-ul. Toată lumea stătea cu ea, se băga în seamă cu ea, facea poze cu ea (chiar și cei mai drăguți tipi din oraș)
Am auzit multe lucruri urâte spuse de ea la adresa mea, astfel mi-am pierdut prietenii... sad Fără să-mi dau seama numărul prietenilor mei a scăzut surprinzător într-un timp foarte scurt.
Ce e mai rău?
A intrat la același liceu cu mine, dar ea îi cunoaște pe majoritatea de acolo. Mi-e frică de ce mi-ar putea face...
Nu sunt prea frumoasă, am multe defecte, și nu comunic prea mult. Vreau să-mi schimb look-ul, dar n-am bani. Ea în ochii celorlalți pare perfectă!

Acum întreabarea: Ce să fac pentru a fi remarcată la liceu? Cum să fac să nu mai vorbească despre mine și să-mi fac din nou prieteni?
Știu că nu pare o problemă foarte grăvă, dar e dureros să vezi că din cauza zvonurilor îmi pierd prietenii! Scuzați-mi greselile, dar m-am grăbit.

8 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Scuză-mă dar ce prieteni ai avut sau ai dacă te părăsesc pentru un zvon?
Hai să fim serioşi că n-ai pierdut nimic.Nu trebuie să fii cea mai machiată fată din liceu nu trebuie să fii cea mai strălucită fata din liceut trebuie să fi doar tu însuţi.Nu există fete urâte există doar fete neîngrijite.

Încetează să crezi că ea e mai superioară decât tine.

Aştept răspunsul tău draga mea.

| byby34 explică (pentru Dariusuu):

În lumea asta nu găsești prieteni adevărați! Nu mă machiez tare și nu vreau să fiu cea mai plăcută de acolo! Vreau doar să am cu cine sta, cu cine mă înțelege și nu vreau să mă știe toți ca cea din zvonurile ei!
Mulțumesc pentru sfat! Voi ține cont de el big grin

| eviltwinnn a răspuns:

Nu iti inteleg nevoie sa fii remarcata, sa fii centrul atentiei, de ce iti pasa atat de mult ce crede despre tine o gloata de idioti? O sa iti faci prieteni, crede-ma.

| byby34 explică (pentru eviltwinnn):

Nu vreau să fiu în centrul atenției, dar nici nu vreau să se spună lucruri neadevărate despre mine! Sunt și voi fi mereu o persoană bună...

| ThatsTheSpirit a răspuns:

Persoanele care cred în zvonuri spuse de unu' şi altu' fără să asculte şi versiunea ta a poveştii nu îţi sunt prieteni adevăraţi. Nu ai nevoie de persoane de-astea în viaţa ta, crede-mă. Lasă-i în voia lor şi nu le mai conştientiza existenţa! În legătură cu liceul, Crepusskol are dreptate: nu e nevoie să fii în centrul atenţiei, nu văd ce rost are. "Popularitatea" e pentru oamenii slabi. Îţi vei găsi la liceu prieteni foarte buni şi dacă nu te cunoaşte nimeni. Pe mine nu mă ştie nici dracu. Trec neobservată pe oriunde aş merge, chair şi prin şcoală, însă am reuşit să îmi fac prieteni foarte buni la liceu (puţini, dar extraordinari), aşa că vei reuşi şi tu fără nicio problemă. happy

| byby34 explică (pentru ThatsTheSpirit):

Mulțumesc mult de sfat! Sper să găsesc prieteni așa ca ai tăi! Nu caut o căruță, doar câțiva care să-mi fie alături :*

| Prisix a răspuns:

Incearca sa le demonstrezi ca aceste "zvonuri" nu sunt adevarate. Fa-te o persoana placuta in ochii celorlalti prin comportamentul tau si cel mai important este sa fii tu insuti! Daca pretinzi sa adopti niste gesturi care nu te reprezinta, nu vei rezolva nimic... Alt lucru important este sa nu iti barfesti fosta prietena asa cum face ea cu tine! Crede-ma, o sa ai mai multe de castigat asa happy

| byby34 explică (pentru Prisix):

Mulțumesc de sfat... Sper să le pot demonstra! sad