Scuză-mă dar ce prieteni ai avut sau ai dacă te părăsesc pentru un zvon?
Hai să fim serioşi că n-ai pierdut nimic.Nu trebuie să fii cea mai machiată fată din liceu nu trebuie să fii cea mai strălucită fata din liceut trebuie să fi doar tu însuţi.Nu există fete urâte există doar fete neîngrijite.
Încetează să crezi că ea e mai superioară decât tine.
Aştept răspunsul tău draga mea.
Nu iti inteleg nevoie sa fii remarcata, sa fii centrul atentiei, de ce iti pasa atat de mult ce crede despre tine o gloata de idioti? O sa iti faci prieteni, crede-ma.
Nu vreau să fiu în centrul atenției, dar nici nu vreau să se spună lucruri neadevărate despre mine! Sunt și voi fi mereu o persoană bună...
Persoanele care cred în zvonuri spuse de unu' şi altu' fără să asculte şi versiunea ta a poveştii nu îţi sunt prieteni adevăraţi. Nu ai nevoie de persoane de-astea în viaţa ta, crede-mă. Lasă-i în voia lor şi nu le mai conştientiza existenţa! În legătură cu liceul, Crepusskol are dreptate: nu e nevoie să fii în centrul atenţiei, nu văd ce rost are. "Popularitatea" e pentru oamenii slabi. Îţi vei găsi la liceu prieteni foarte buni şi dacă nu te cunoaşte nimeni. Pe mine nu mă ştie nici dracu. Trec neobservată pe oriunde aş merge, chair şi prin şcoală, însă am reuşit să îmi fac prieteni foarte buni la liceu (puţini, dar extraordinari), aşa că vei reuşi şi tu fără nicio problemă.
Mulțumesc mult de sfat! Sper să găsesc prieteni așa ca ai tăi! Nu caut o căruță, doar câțiva care să-mi fie alături :*
Incearca sa le demonstrezi ca aceste "zvonuri" nu sunt adevarate. Fa-te o persoana placuta in ochii celorlalti prin comportamentul tau si cel mai important este sa fii tu insuti! Daca pretinzi sa adopti niste gesturi care nu te reprezinta, nu vei rezolva nimic... Alt lucru important este sa nu iti barfesti fosta prietena asa cum face ea cu tine! Crede-ma, o sa ai mai multe de castigat asa
Diorrus întreabă: