Trebuie sa accepti explicatia lui si sa-l ierti. Faptul ca a stat intr-o zi cu prietenii lui nu este un cap de tara. Baietii au nevoie si de un timp cand sa comunice doar intre ei. Daca insa ti-a promis ca va fi cu tine si a mers cu prietenii inseamna ca, o fi fost ceva spontan si s-a luat cu vorba uitand sa te sune din timp.
Nu trebuie sa-i ceri sa fiti in fiecare zi impreuna pentru ca, mai are si el prieteni cu care vrea sa se vada. Daca ii vei interzice sa se vada cu prietenii sai, s-ar putea sa ai probleme cu el.
Daca ti-ai daruit lui cel mai de pret avut al tau "virginitatea" atunci sunt convinsa ca ai crezut ca te iubeste si ti-a si dovedit ca te iubeste, asa ca acum nu fi acaparatoare, lasa-l sa " respire" si el liber si independent, pentru ca fiecare om tine la aceste doua drepturi fundamentale ale lui.
Daca nu se poarta cu tine frumos, este nepoliticos, ori te insulta atunci inseamna ca relatia voastra nu merge, dar daca este bun cu tine, vrea sa stea cu tine si chiar ti-a propus ca te va lua la intalnirile lui viitoare cu prietenii lui, inseamna ca tu poti sa fii linistita ca tine la tine. Tu insa nu trebuie sa accepti sa mergi si tu cu el la intalnirile lui cu prietenii, pentru a nu-l face sa se simta stanjenit ca, tu nu ai incredere in el.
Sa fii iubita si sanatoasa.
Pentru vârsta de 17 ani cqt ai, scuză'ma dar gândeşti ca un purice. Odata te'ai enervat că e la football cu băieţii odată că nu ştiu ce. E liber, nu eşti nevasta lui, are dreptul să iasă cu prietenii lui fara acordul tău. Şi dacă nu te'a sunat poate l-a luat valul si nu şi'a dat seama cum trece timpul. Dacă o să mai fii aşa de stresantă o să dea cu piciorul în tine şi fosta ta virginitate
E ceva normal nu a facut o greseala grava doar nu ti-a spus ca sta cu baietii si atat, pur si simplu asta a simtit, un baiat nu il poti tine toata ziua in casa sau sa il pui sa stea toata ziua cu tine. Tu din tantar trebuie sa faci armasar, un baiat (la fel si o fata)au nevoie de putina libertate fata draga, pentru ca daca stati toata ziua "bot in bot"(cum se zice) exista riscul sa va plictisiti unul de altul.Lasa-l si pe el mai liber ca sa nu se ajunga sa te insele ca sincer il ti prea din scurt si ii reprosezi prea multe, mergi si tu cu prietenele in oras si mai reecreazate, mai golesteti capul de ganduri si mai uita si tu de el vreo 2, 3 ore. Offffffff multe griji iti mai faci, cum mai vrei sa iti demonstreze baiatul asta ca te iubeste? mergand cu tine si la baie? sa stea cu tine in fiecare minut? iti spun eu s-ar sufoca.
Deci prietena mea a zis sa stau cu ea pana vine iubitul ei, si ghici ce . Am asteptat o ora jumate
, cand a venit prietena mea si prietenul tipului practic incercau sa ma calmeze ca sa nu ii zic eu vreo doua
).
Mai dai o sansa, adica gandeste'te cum suntem noi.
Noi : Merg la mall.
Mama : La cat vi?
Noi : La 4, era 2. Si ne prinde ora 6 prin mall. Dar sa fi sigura ca hainele ne distrag atentia si nu o mai sunam pe mama sa ii zicem ca mai stam si chestii de genu. Asa a fost si la el cu siguranta. Si apropo ia nu te mai crede tu mai prejos
, faptul ca ati facut voi dragoste cu o seara inainte nu are nici o legatura. Mai dai o sansa.