anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau fundita! Am avut mukte rpobleme, nu stiu daca o sa vi se para amuzant sau nu, de cand mi.am pierdut cea mai buna prietena care s.a dovedit a fi o mare mincinoasa, ma comport cam ciudat, si cu celalta buna prietena a mea, si am devenit camd odramatica uneori, pot spune ca sunt un pic cam obsedata de telefon, si chiar nu.mi place asta... Mereu o intreb pe prietena mea cea mai buna daca a vorbit cu fosta dar ea zicoe ca nu cand de fapt eu stiu ca da... Si daca ii spun ca am aflat o sa zica ca o spionez... Vreau sa o fac sa-mi zica dar cand procedez ea imi zice te comporti ciudat, sau aveai un comportament rautacios! Cum as putea sa numai fiu obsedata de telefon? Cum sa ii spun prietenei mele ca stiu ca vorbeste? Cum sa-mi schimb comportamentul incat sa fiu eu fata dinainte

1 răspuns:
| ElenaSA a răspuns:

Fosta prietena a gresit fata de tine, dar nu si fata de prietena ta actuala. Este bine ca ai o prietena dupa asa o relatie cu cealalta, dar nu este corect fata de actuala ta prietena sa-i impui sa nu mai vorbeasca, sa nu relationeze cu alte persoane.