| LoveYou_1852 a întrebat:

Dau Fundita. Am "par" pe burta. Defapt e mai mult ca un puf dar in zona buricului sunt fire mai lungi. E destul de inestetic, deci ce as putea face sa nu se mai vada? Decolorarea? Daca stiti dati nume de produse, pls.

Răspuns Câştigător
| Allecsandra a răspuns:

Ma gandeam ca ai de gand sa te epilezi #:-s! Eu sincer nu cunosc nici un tip de crema de care ai vrea tu sa gasesti... Parul acela de pe burta este semnul pubertatii si arata faptul ca esti destul de dezvoltata. Asta este, ar trebui sa-l lasi acolo asa cum e... Crede-ma ca si eu am o prietena care este complexata de parul acela nedorit de pe burta, dar a inceput sa se obisnuiasca. Sper ca ti-am fost de folos :*

2 răspunsuri:
| Unique a răspuns:

Eu nu te-as sfatui sa te decolorezi in zona abdominala. Ok asta nu ar fi o problema.Nu uita ca se zice ca fetele care au par pe buric sunt bune la pat laughingApai nu stiu daca esti fata sau baiat, dar despre ambele sexe se spune la fel happyDa, asta asa ehappyhappyhappyIn fine eu ti-as zice sa te razi cu bigul pe langa buric. frumos, si gata! Nu trebuie sa folosesti creme sau prostii.Deasemenea poti folosi crema de epilat! este foarte buna!

| Anonima307 a răspuns:

Nu te face cu bicul sau crema... o sa iti creasca de 3 ori mai mult... du-te la cearawinking