| xXAnGeLXx a întrebat:

Dau fundita cadou de anul nou big grin! cine ma amuza cel mai tare primeste fundita big grin :*!
un an nou fericit love struck!

Răspuns Câştigător
| OctinioSlatina a răspuns:

Nu prea am eu simtul umorului deci las bancurile sa vorbeasca big grin : Un puşti vine revoltat de la şcoală şi îi spune tatălui său că acolo îl pun să înveţe numai inutilităţi. Tatăl îl întreabă uimit:

- Cum adică?

- Păi la istorie ne pune să memorăm nişte ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sînt importanţi!

- Altceva...

- Păi la geografie tot aşa trebuie să reţinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpaţii "Scurburii", Strîmtoarea "Fosfor" şi Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întrabă careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google şi aflu... simplu, nu?

- Da, fiule, da' să zicem că ieşi şi tu cu o fată, şi cum vă ţineţi voi aşa, de mînă, ea te întreabă ce înălţime are vîrful Chomolugma?

- Nu-i problemă! Merg repede la un Internet Cafe, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu şi mă întorc să-i spun...

- Da, da' pînă te întorci tu să-i spui că are 8848 m s-ar putea să o găseşti ocupată!

- Cu cine?

- Păi, tot cu un prost aşa ca tine, da' care are laptop!

La ora de gramatică, se analizează propoziţia "Iată, vaca are coadă". Cum analizeaza Bulă:

- Iată este subiect pentru că este scris cu literă mare şi este început de propoziţie. Vaca este atribut pentru că aşa îi zice mama fiicei ei. Are este conjuncţie pentru că leagă cuvîntul vacă de coadă. Coada este predicat pentru că se mişcă.

La şcoală, la ora de fizică, îi întreabă profesoara pe elevi de unde vine curentul. Toată lumea rămîne liniştită, numai Bulă cu mîna pe sus. Profesoara îl întreabă:

- Spune, Bulă, ştii de unde vine curentul?

- Da, din cocină.

- Cum aşa, Bulă, din cocină?

- Păi, de fiecare dată cînd ni se ia curentul, tata spune: "Iar ne-au oprit porcii ăia curentul!"

9 răspunsuri:
| BiaSiAtat a răspuns:

Poveste din viata mea:
Eram la magazin si am vazut niste pantaloni superbi.In timp ce ma duceam la cabina am fost intrebata cati ani am.Am raspuns 10.Doamna acea mi-a zis ca bravo mie si la la la. M-am dus in cabina am probat pantalonii si am iesit cu pantalonii s-o intreb pe mama cum imi sta. Ei am vazut ca pantalonii "buni de mine" erau de baiat. off toata lumea a ras de mine.

| Anduciu a răspuns:

Dop.Nu-mi da fundita(desi sunt sigura ca merit), unii de pe-aici au mai multa nevoie de ea decat mine.

| LastWord a răspuns:

Asta nu-i site de bufoni big grin cu alte cuvinte: NU suntem bufonii tai, mai fa vizita circului cand e prin orasul tau!) oh go on

| Assassins a răspuns:

Am loat niste peste auto si pot sa conduc numa ca ma opreste controrolul auto pesti la restaurantul AutoPesti

| yomi666_2736 a răspuns:

Am sa iti spun un banc in spiritul sarbtorilor, nu e cine stie ce dar pe mine ma amuzat sper sa iti placa: Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Craciun.
Pesimistul e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru.
Optimistul nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.
Vine Mosul, iar copilul pesimist primeste super - cadouri : trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap.
Copilul optimist primeste... o balega.
Se intalnesc copiii si schimba impresii.
Pesimistul: - Mai, eu am primit un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune... si asa mai departe.
Optimistul rade incantat:
- Mai, eu am primit un cal! Da' nu-l gasesc!

| DidudicaDi a răspuns:

Auzi : Uite un banc:Bulă la ora de anatomie. Învăţătoarea:
- Bulă ce-i ăla penis?
- Nu ştiu doamna profesoară!
- Păi, să te duci acasă să întrebi pe ai tăi şi mâine să-mi dai răspunsul.
Se duce Bulă acasă şi o întreabă pe maică-sa:
- Nu ştiu Bulă, întreabă-l pe tata.
- Tata ce-i ăla penis?
- Ce vezi tu că-i pe masă, ăla îi penis.
Vede Bulă pe masă o lămâie, o pune-n buzunar şi se duce la şcoală. La şcoală profa îl întreabă. Da Bulă face:
- Să v-o arăt?
- Nu mai Bulă, lasă, după ore...
După ore profa îi zice:
- Arat-o mai Bulă.
- Păi ştiţi doamna profesoară i s-a făcut rău colegei mele de bancă şi i-am dat s-o sugă.

| CursedBlackTiger a răspuns:

Culmea geloziei: sa fii gelos pe soare ca iti arde nevasta

culmea tinichigeriei: sa invelesti casa cu tabla inmultirii

culmea navigarii: sa navighezi pe internet cu Titanicul

culmea melancoliei: sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi mana

culmea secetei: sa alerge copacii dupa caini

culmea nesigurantei: sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins

culmea veterinarului: sa faci injectie unui catel de usturoi

culmea orbului: sa-si vada moartea cu ochii

culmea ambitiei: sa te razi cu lama de la buldozer

culmea fotbalului: sa inceapa meciul si sa scrie pe gazon "Nu calcati spatiul verde"

culmea slabirii: sa slabeasca un ardei gras

culmea cruzimii: sa-ti omori timpul

culmea nesimtirii: sa scrii pe coliva "La multi ani!"

culmea canibalismului: sa mananci un om invizibil

culmea graviditatii politice: sa intrerupi o sarcina de partid

culmea tramvaiului: sa-l traga politia pe dreapta

culmea imblanzitului: sa imblanzesti fiare vechi

culmea vaccinarii: sa vaccinezi bratele Dunarii

culmea limbii franceze: sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris

culmea sarutului: sa saruti o gura de canal

| Claudiuu a răspuns:

Cel mai scurt banc despre un banc:''Banc''(care poate fi un banc de pesti)eu vreau doar fundita

| pinky_8330 a răspuns:

Un bax de hartie igienica ca sa aiba pentru tot anul care vinebig grin