Totul vine de la sine, nu trebuie sa iti faci atatea griji. Daca tu vrei poti vorbii cu el despre chestia asta. Si el iti poate explica si te poate invata sa saruti. uite niste sfaturi aici : http://www.clopotel.ro/......-130.html! sper ca te vor ajuta :* bafta
Of. asa eram si eu. nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta. " nu stiu sa sarut " totul vine de la sine. si eu eram so panicata, tremuram toata cand dadea prietenul meu sa ma sarute. :-s dar dupa ai sa vezi ca o sa te descurci.
Pff! si eu patesc la fel' dar eu zic ca daca tipu e O. K. probabil ca o sa inteleaga.chiar acum vreo 2 luni am avut si eu dilema asta.se apropia de mine iar eu ma indeparta de el. Odata m-a prins [ nici nu am realizat cum ] si s-a apropiat tot mai mult de mine. M-am temut dar in sinea mea mi-am zis sa il las sa vad ce vrea...am vrut sa vad daca vrea sa ma pupe sau sa ma sarute. Daca doar ma pupa, ma atinge pe buze si ma pupa. daca vrea sa ma sarute, scoate limba. penal! dar asa mi-am zis. Apoi de teama, tineam mainile pe pieptul lui si cand am simtit ca e de ajuns l-am fortat tocmai din cauza ca eram speriatapanicata rau! lasa ca totul sa vina de la sine, sau explica-i baiatului. el e mai experimantat si poate te invata el
BAFTA!
Si care e problema daca se prinde ca nu ai mai sarutat? Lasa sa vina totul de la sine si gata.
Asa e nici eu nu stiu cum sa sarut si nici nu am mai sarutat dar totul o sa vina de la sine la momentul potrivit. Cati ani ai?
Ei da
Cu cat iti faci mai multe scenarii cu atat mai rauDoar nu e capcaun, sa sara pe tine din prima.Si oricum baietii sunt perspicace la capitolul asta si s-ar putea sa-si fi dat seama daca tu stii sau nuOricum nu e mare lucru
anonim_4396 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: