| HotDark a întrebat:

DAU FUNDITA cele mai bune rasp

Salut TPU! VREAU CAT MAI MULTE SFATURI VA ROG

Imi place de o fata si nu stiu ce sa mai cred / face, la scoala se uita dupa mine, afara se uita dupa mine, si am avut momentre foarte frumoase in preajma ei, ne-am privit in ochii, dar nu ne-am spus nimic. Eu find o fire putin mai timida nu am stiut ce sa fac in acel moment, ce trebuia sa fac? (eu doar i-am zambit si dupa i-am tras cu ochiul ). Mi-am luat inima in dinti si cum o plac foarte mult am mers si am intrebat-o daca am sanse la ea. DAR din pacate ea a spus ca nu am sanse dc? Am sentimenul acela ca nu o pot uita si cred ca e si greseala mea ca am pus prea mult suflet. Ne cunoastem de cateva luni, afara stau cu ia in povesti, o fac sa rada (sunt foarte glumet), si alte chestii. Dar ce sa fac sa o pot cuceri? As vrea neaparat sa fiu cu ea. Apropo are 12 ani. Daca a spus ca nu am sanse la ea ce ziceti mai are ROST sa incerc sa o cuceresc? sau nu stiu? Deci va rog din suflet cat mai multe sfaturi cum ar trebui sa procedez si ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| luciana200972 a răspuns:

Este posibil sa fi spus ca nu ai sanse doar sa te amageasca, scoate-o la un suc, iesiti la plimbare, intr-un cuvant lupta pentru ceea ce-ti place, dc se va simti bine in compania ta va incepe sa stea din ce in ce mai mult cu tine, nu da innapoi doar pentru ca ea se lasa putin mai greu

2 răspunsuri:
| Diana_7094 a răspuns:

Aratai cati pasa de ea; xwinkingIai cadouri mergi cu ea in parc dativa in leagan singuri afla cat mai multe despre ea
winking

FUNDA:dlove struck

| wimpyannya a răspuns:

Greseala ta este faptul ca ai intrebat-o chestia asta. Multor fete le plac baietii timizi, cazul tau. Probabil ca vrea sa te puna la incercare sa ma incerci odata sa o intrebi. Dar te sfatuiesc sa o inviti prima data in parc si sa vina si gasca sau mai multi colegi, va cunasteti ca amici, las-o sa te cunoasca, sa vada cine esti tu cu adevarat, arata-i ca stii sa te porti cu o fata. Apoi in timp dupa ce se incalzesc apele, incearca sa o inviti in oras