Paste fericit si tie!:* La 12 ani nu cred ca stie ce vrea. poate a luat-o ca pe o gluma sau poate nu e pregatita de o relatie. tu fii mereu lanmga ea, sustine-o, ajut-o la nevoie fii cel mai bun prieten al ei. multe prietenii se transforma in relatii. ai si tu putina rabdare ia-o usor. cred ca abordarea a lasat putin de dorit. nu trebuia sa fi asa direct. uite acum ca tot e pastele cine stie poate va vedeti diseara la inviere. daca i se stinge lumanarea aprindei-o cu a ta.stai pe langa ea, ofera-i poate si o mica atentie. ciocniti un ou rosu.si ai sa vezi ca vin toate de la sine:d
Bafta!:*
Tu 14, ea 12
la 12 ani nu cred ca stie f bine definitia cuvantului "relatie" :-si mai bine las`o balta.Sau daca crezi ca e fata potrivita pentru tine, si iti place asa mult de ea mai ai rabdare cu ea. Incearca sa petreceti timp impreuna cu prietenii[daca aveti prieteni comuni] nu doar voi 2... si mai date la ea din cand in cand asa... sa se simta in centrul atentiei b-)
Nu mai incerca frate!//Nu mai ai ce sa faci daca ea a spus ca nu aveti sanse\\.
Buna! Eu cred ca ar trebui sa te dai la ea...(sa bati apropouri gen:imi place asa de mult de o fata incat nu-mi pot lua gandul de la ea dar alta imi face ochi dulci asa ca o so uit pe cealalta.)Poate asa o faci geloasa...si poate iese ceva intre voi.Dar tu cati ani ai si pe fata cu o cheama?