Mie una mi se pare total inutil, a ba da imi este util pentru ca nu imi merge messul si mi se trimit poze prin facebook dar in afara de asta ma dispera x(. Pana acum un an nimeni nu folosea acest mod de socializare, acum gata toti in loc de "ai hi5", zic"ai facebook".
mi se pare total absurd, adica daca nu esti interesat de "o relatie", de "prietenie", de"intalniri, de"femei" sau de "barbati" nu ai ce cauta aici?. Nu mai am cuvinte adica am dar as fi nevoita sa scriu mult, si mi. e lene. Oricum cred ca m.am facut inteleasa.
Tie cum ti se pare?
Dupa parerea mea toate siteurile de genul facebook sau hi5 sunt complet inutile din mai multe motive:
Prieteni cu sutele dar in realitate vreo 3. 4 care iti sunt prieteni cu adevarat!
Comenturile la poza... Sunt marea majoritatea date din obligatie. Vezi ca ti-a dat un "cineva" comm si trebuie sa ii dai si tu inapoi.
Five...stie cineva cu adevarat ce inseamna? Se uita ca netotii in lista aia mare si alege unul la nimereala. Ce am zis legat de comm este valabil si la five!
Facebook este inca nou pe internet dar nu o sa dureze prea mult timp pana cand o sa realizeze toata lumea ca e o prostie la fel ca si hi5!
Facebook ul impotriva plictiselii... pentru ca poti raspunde la intrebari funny legate de prieteni...sunt multe aplicatii foarte amuzante
Nu este foarte util...adica nu gasesti informatii legate de ceva anume
Dar cum am mai spus...impotriva plictiselii
Pe facebook socializezi...intalnesti oameni noi, lasi comentarii la poze...ai jocuri
Si iti poti adauga evenimente la care vei participa
Sau daca ai vreun star anume preferat si are fanpage dai la "imi place" si la startul tau iti va aparea ce spune el/ea deci nu ramani in urma cu "activitatile" artistilor preferati si ale preitenilor pentru ca la start iti apare ce fac prietenii tai
Mie imi place facebook-ul
E foarte util la promovare si pentru a-ti supraveghea angajatii (cine se aseamana se aduna)
Inutil deoarece nu te ajuta la nimic, doar sa vorbesti cu prietenii.
E la moda acum sa ai cont pe Facebook, acum 2 ani era la moda HI5.La scoala imi ziceau prietenii: vezi ca ti-am lasat comment pe hi5, vreau back. Nici hi5 nici facebook nu ajuta la nimic, doar sa vezi pitipoance. cocalari
Nu cred ca iti foloseste l ceva... dar mi-am facut multi prieteni acolo...