Da, se fac. Eu cand am avut Balul Bobocilor, prin octombrie, ne-au inscris pe bobocii care vroiau sa participe si sa se adune intr-o anume incapere pentru a li se alege partenerii si a stabili ce se danseaza. Si in plus daca aveti o grupa in scoala de dansuri aceia vor dansa, la bal, si vor face senzatie daca aleg un dans bine pus la punct.
Da! Si eu am participat la Miss Boboc, sa-ti spun cum a fost la mine!
Ne-am apucat de pregatiri pe la inceputul lui octombie, balul era pe 6 noiembrie!
In luna lui octombrie, am repetat dansurile, s-a facut selctia de fete in liceu, am hotarat probele care au fost[organizatoarele de la a 12a au hotarat]
Ne-am ales partenerii, am repetat dansurile, am repetat cum sa ne prezentam, am facut un colaj de dansuri, proba fetitelor rasfatate[ne-am imbracat in pijamale], proba rochiei de seara, au fost mai multe, insa daca vrei sa participi, te-as sfatui sa participi, in ciuda agitatiei si nebunelii care o faci la repetitie, e o experienta unica, odata esti boboaca la liceu!
Indiferent de locul care il vei ocupa, indiferent de ce spun ceilalti, important e ca ai avut curajul sa participi si sa arati ce poti[nu multe au aceasta tarie].
Daca mai vrei sa-ti mai zic cate ceva lasi id`ul in privat >
TnCristinaa întreabă:
SmQaLeXuTzz întreabă:
Andrei67y5 întreabă: