Da, se poate ca după o perioadă de timp să vezi acea persoană cu alţi ochi. De obicei emoţiile puternice/ necazurile vă apropie, te dedici trup şi suflet în momentele sale de cumpănă şi vă ataşaţi unul de celălalt. Atunci el spune: "Doamne, ce femeie aveam lângă mine şi nu mi-am dat seama... şi cât timp am irosit!"
Da.Eu sunt o persoana care se indragosteste in timp. N-am cum sa iubesc din prima, trebuie sa cunosc persoana de langa mine si asta necesita timp
Da.Adica baiatului ii placea de mine. Mie? no way
si incerca saracu sa se bage in seama. odata mi-a spus ca ii place de min, dar m-am facut ca nu il aud...si multe faze.si la un moment dat in club dansam cu o prietena, si trece el pe lnga mine si mi-a zambit si fata cu care dansam a vazut ceva suspectsi m'a intrebat...''ma, luasta ori ii place de u?'' si eu i'am sp ca da
si m'a convins sa ma fac si eu ca imi place de el nu stiu ce...ca sa il uit pe fostul meu prieten.si am fost de acord si am facut shimd de id'uri ca numarul meu de tel il avea deja si am vorbit si pana la urma a ajuns sa imi placa baiatul.am fost impreuna ceva timp dar ne'am certat si acum chiar il iubesc si el ma iubeste si o sa ne impacam dar il mai tin putin pe jar pana sa imi cer scuze ca l'am mintit. dar asta e cu totul alta poveste
Asta mi se intampla mie de fiecare data, nu stiu de ce dar persoanele care imi plac, la inceput mi s-au parut antipatice nu pot explica in cuvinte ce simteam. poate pentru ca erau asa de diferite fata de mine si nu le suportam...in timp am ajuns sa le indragesc doar din cauza asta.
Da.Nu este mereu dragoste la prima vedere. Unor persoane le trebuie timp sa cunoasca pe cineva pentru a se indragosti.
Da mi s-a intamplat chyar mie era si ink este un baiat aici in orashul meu de care imi place e foarte dragutz...si am descoperit dupa catva timp ca il plac...insa inainte spuneam ce e si ca asta. ciudat nu?
eu una cred.in dragostea in timp fundita?:X:X
Buna Eu cred in acest lucru fiindca, mi s-a intamplat. Acum un an am cunoscut un baiat, caruia i-a placut de mine, insa eu nu vroiam decat sa ma imprietenesc cu el, deci nu imi placea. El a tot insistat si am fost impreuna de 3 ori, insa pentru putin timp(6-7 zile), pentru ca relatia nu mergea. Il consideram doar un bun prieten si atat. Insa acum suntem impreuna de o luna si sunt foarte fericita alaturi de el. Am ajuns sa-l iubesc chiar foarte mult.
Da`! Mi s-a intamplat...
La inceput iubeam un baiat iar dupa ceva timp a inceput sa nu mai imi placa de el...si am hotarat sa ne intalnim mai rar iar dupa ceva timp am inceput sa il iubesc din nou! Si in ziua de azi il iubesc si suntem impreuna de 2 ani :X La mine chiar a functionat...
Sper ca ti-am fost de folos! :*
Iti doresc succes in dragoste`!
PwsSy`! :* >