| CristinaCrisy a întrebat:

Dau fundita!: deci, mama mea vrea sa isi cumpere un lantisor(mai deosebit) de aur problema este ca nu si-a gasit nicaieri si as vrea sa ii fac eu cadou (sa il cumpar de pe internet ) dar daca stiti cumva un site, dar nu vreau sa imi fac cont doar sa comand direct( va rog daca se poate un site de pe care ati mai comandat ca sa nu ma pacaleasca)big grin:X

2 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Eu zic sa nu cumperi de pe net ca se poate sa-ti trimita un lant care nu e din aur ci doar suflat, adica are doar o pelicula de aur.Cumpara de la un magazin serios, cere si bonul apoi mergi la un amanet sau bijutier sa ti-l incerce daca e aur, daca nu e te duci cu el la magazin sa-ti dea banii.Vezi ca si la amanet gasesti mai iefin, dar e din bijuterii vechi si tot trebuie sa-l incerci in alta parte.Totusi poti cumpara de la un magazin serios.Eu nu as cumpara, poate mama ta cauta un anumit model si ce ii cumperi tu nu o sa-i placa.Din moment ce nu a gasit inseamna ca vrea ceva anume.E mai bine sa-si cumpere ea sau te poti uita prin magazine si apoi mergi cu ea sa vada daca-i place lantul pe care l-ai gasit.Se va bucura mai mult decat sa primeasca ceva si poate nu-i place.Succes!

| CristinaCrisy explică:

Stiu ce model vrea...