| Elins a întrebat:

Dau fundiţă! Deci persoana pe care o consider eu "Prietena mea cea mai buna" Nu are încredere în mine şi nu mă mai consideră prietena ei (cea mai bună) Pentru că "am încercat" să o despart de un tip urât şi sărac care a spus multe lucruri rele despre ea. Şi eu îi spusesem doar adevrărul iar ea sa despărţit de el. Apoi s-au împăcat iar el ia băgat în cap tot felul de prostii legate de mine că să nu mai aibă încredere că eu vreau să ii despart iar ea ma îndepartat. O urăsc pentru asta dar totusi o iubesc pentru ca e prietena mea de o viaţă şi nu pot să renunţ la ea! Ce să fac!? Vă rog ajutaţi-mă.

Răspuns Câştigător
| Alexaa_4438 a răspuns:

Daca i-ai despartit pentru ca baiatul ti s-a parut tie urat si sarac atunci ar trebui sa stii ca ai procedat foarte gresit si ca prietena ta ti-a facut bine, nu ar trebui sa judeci tu cat de urata si saraca este o persoana. Daca ai auzit cu adevarat ca acel baiat i-a facut ceva rau prietenei tale indirect si ea l-a crezut orbeste pe el si te-a indepartat pe tine atunci consider ca este bine sa o rogi sa faci ceva ca sa poti sta cu ea de vorba. Daca nu vrea, la un moment dat cand baiatul acela se va desparti de ea si o sa aiba nevoie de sprijin o sa iti simta lipsa si o sa vina la tine ca si cum nimic nu s-a intamplat.Atunci nu ii intoarce spate-le,ajut-o, incurajeaz-o mai ales daca are nevoie, dar dupa ce ii trece aminteste-i de greseala pe care a facut-o si explica-i cat de tare te-a deranjat atitudinea ei si spune-i ca pe parcurs sa nu se mai repete. Sper ca te-am ajutatwinkingFunditabatting eyelashes?

0 răspunsuri: