| andreea4ever a întrebat:

Dau fundita:*(logic)Prima intrebare:In Dieta Montignac, ne da un exemplu de meniu pentru o zi.De exemplu la micul dejun scrie
- Fructe
- Paine integrala cu margarina fara grasimi
- Cafea decafeinizata
- Lapte degresat
Asta inseamna ca mancam tot ce scrie acolo sau ne alegem una dintre ele?

A doua intrebare:Acolo aste dat un singur exemplu.Imi mai puteti da voi alte catevea? Bineinteles respectand conditile scrise acolo la inceput.

Multumesc anticipat! Fundita(logic)

Răspuns Câştigător
| katala a răspuns:

Nu trebuie sa mananci tot ce scrie. ex : painea si cafeaua, sau painea si laptele, sau fructe, sau doar painea cu margarina. Intelegi?
nu cred ca vrei sa afli ce se intampla daca amesteci fructele cu laptele si cafeaua...

2 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Da, alegi doar una dintre cele 4 scrise acolo. Şi nu am de ce să îţi mai dau şi alte exemple, pentru că acelea trebuie alternate.Adică azi bei o cafea, mâine mănânci fructe şi tot aşa. Le învârţi pe acestea 4 până la sfârşitul dietei.happy
Bafta!happy

| marcel1971 a răspuns:

Eu din cate stiu fructele se mananca separat dupa doua ore de la servirea mesei sau inainte cu o ora de masa, in nici un caz in timpul mesei! La fel daca bei cafea nu mai bei lapte sau invers, insa painea cu margarina poate fi consumata cu un pahar cu lapte. Sau poti sa-ti faci o salata de rosi, castraveti, ceapa verde...cruditati si niste branza cu un continut scazut de grasimi.Ar mai fi cereale integrale, fulgi de porumb amestecate cu iaurt si de ce nu un pic de miere! Sunt multe combinatii pe care le-ai putea face pastrand totodata un regim alimentar sanatos!