Multumesc mult tuturor pentru sfaturi I-am spus baiatului ce simt si surpriza e reciproc... si el ma place. Acum suntem impreuna.
Nu stiu ce m-as face fara voi dati cele mai bune sfaturi. Va iubesc!
Hey.
Pai din cele spuse de tine rezulta ca da, te place. Sau cel putin asa da de inteles. Dupa parerea mea ii poti marturisii ca-l placi si ca ai vrea sa stii daca sentimentul este reciproc! Trebuie sa ai putin tupeu si sa fii deschisa cu el, de ce nu?
Merita sa incerci.
Multa bafta :*
Ai putea da semne ca il placi
si eu cred ca poate te place insa poate vrea doar prietenia ta...aceste gesturi se fac si intre amici
NU vreau in nici un caz sa te descurajez... da'i mai multe semne ca il placi si poate o sa iasa ceva
Succes:*
Daca si tie iti place de el nu ar trebui sa eziti, arata-i ca iti place de el si gata nu stiu cati ani ai dar daca esti in scoala primara te asigur ca sunt cei mai frumosi ani ne facem prieteni, ne indragostim suntem fericiti o sa iti amintesti mereu de clipele astea asa ca nu ezita dai o sansa baiatului si dati si tie o sansa sa ai parte de momente frumoase care mai tarziu se vor transforma in amintirii minunate.pa -pa
Vorbeste deschis cu el face to face e cel mai bine.Pe mess lucrurile stau altfel poti spune multe chestii ascuns in fata unui monitor, cel mai bine intreaba-l direct ce are de gand.Asa te vei lamuri daca te place si vrea ceva serios cu tine sau doar te tachineaza. Ramane doar sa te gandesti si tu ce vrei de la el.
SAlut,
Normal ca te place, daca si tie iti place de el raspunei si tu. Dar fa unpic pe inabordabila .
Normal ca te place da si tu semne si odata cand sunteti singuri intreaba-l daca si el te place si daca spune da sarutal adica bine tu faci 30 la % din miscare si el restul. funda?