| Poinsettia a întrebat:

Dau fundita.
Nu am niciun prieten (in sensul de amici). Aproape toti prietenii pe care i-am avut au fost prieteni din interes. (Interesul lor). Cand aveau o problema, veneau la mine ca simteau ca in mine pot avea incredere ca nu duc vorba mai departe si spuneau ce aveau pe suflet, ca sa-i ajut. Dupa ce-i ajutam si problema le era rezolvata, mai vorbeau cateva zile cu mine, dupa care ma ocoleau si unii nici "ciao" nu-mi mai spuneau. De "mersi" nici poveste.
N-am gresit fata de nimeni. Intotdeauna am fost loiala, si corecta: daca era vina mea, intotdeauna imi ceream scuze.
Incerc sa ma apropiu de oameni, dar nu sunt prea bagata in seama pentru. ca majoritatea au un "cel mai bun prieten/prieteni" si nu se mai uita in jurul lor.
Nici nu stiu ce sa fac, am intrat in toate mediile, am cautat peste tot niste prieteni dar degeaba... Nimeni nu e interesat sa ma cunoasca...
Ce sfaturi imi dati, va rog?
Multumesc...

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Nu toti oamenii sunt asa, si eu cred ca "cine se aseamana se aduna". Sunt sigura ca exista persoane sincere si de treaba ca tine, ai o viata inainte si o multime de oameni de intalnit. Prieteniile se pot lega la orice varsta.

1 răspuns:
| roberta_3262 a răspuns:

Din cate am citit aici, esti foarte draguta din pacate lumea e rea.Inceara sa te gandesti daca ai gresit cumva fata de fostii-prieteni ai tai.