Nu asatepta prea mult sa nu patesti ca mine.cu doi ani in urma imi placea de un baiat mai mare cu un an si cred ca si el ma placea dar nu arata asta.eu sunt timida si nu am facut nimic si dupa jumatate de an a inceput sa-mi zica pe mess ca sunt frumoasa si ca ma place dar era prea tarziu deoarece nu il mai placeam.si acum saracul baiat ma tot intreaba daca nu vreau sa fim impreuna dar il refuz si chiar imi pare rau.
incearca sa te duci cu prietenele tale pe langa el (va prefaceti ca va plimbati) iar tu sa vb cu ele sa zica ca au uitat ceva intr-un anume loc si se duc sa il ia, iar in acest timp ii zici buna, ce faci si chestii din astea.
succes! sper sa reusesti!
Incearca sa vorbesti cu el pe mess, multe ironii la adresa lui dar facute cu moderatie pentru a nu se simti jignit.In fata pc-ului toti suntem mai relaxati. O sa ii trezesti dorinta de a te cunoaste mai bine si o sa te invite la o intalnire
Pai pentru inceput fa rost de id lui de mess sau de un nr de tel. Din cate ai spus esti timida asa ca fa rost de nr lui sau de id de la un coleg prieten cineva apropiat. Poate astfel dupa ce vorbiti si din comportamentul lui vei afla daca te place. Apoi ori faci tu primul pas si ii spui ca il placi ori poti avea rabdare si vezi daca el are de gand sa faca acest pas. Bafta. fundita?
Hei eu zic.sa faci rost de id-ul lui, si cand intra.il saluti.si daca el te intreaba cine esti i spui fata la care zambesti si ea iti zambeste:. si te va recunoaste.si atunci intrati in vorba. poate stabiliti o intalnire:*:* Succes:*
Hei nu ai cu ce sa gresesti, iti garantez ca-i va place sa faci tu primul pas.Atata timp cat il placi nu-l rata.Cand o sa ai ocazie du-te la el, si invita-l la un suc, cafea ceva, ca sa vorbiti. Daca te place sigur va accepta oferta ta fara sa-si bata joc, crede-ma.Bafta.
Pai simplu le zici una si il intrebi daca poti sa stai langa el caci nu ai ec sa faci si intri in vb cu el si cu anturajul lui sau roaga un prieten comun sa va faca cunostinta sper ca te'am ajutat FUNDA pls
Cel mai bine ar fi sa vorbesti personal cu el...Parerea mea este ca te`ar admira mult daca ai avea curajul sa ii spui personal ce simti fara sa trimiti pe cineva sa ii spuna asta
Acum asta depinde si de tine si cat de curajoasa esti
Succes si sper ca ti-am fost de ajutor:*
Lasa timiditatea! Intra in vorba cu el! Incepi cu "Ce faci?" si apoi dezvolti un subiect, care ori il deschide el, ori tu.Si eu am fost timida la inceput, dar o sa fii mai curajoasa dupa aceea, crede-ma. Daca incepi sa discuti cu el din ce in ce mai mult si o sa petreceti timpul impreuna, sigur o sa deveniti buni prieteni, si poate o sa fiti si impreuna...ca cuplu.Succes!
Intreba-l ce mai face, si discutati despre lucruri ce ii plac lui, de ex: daca ii plac masinile discuta despre masini si chestii de genul. Sau discutati despre ce va place amandurora.
Buna corinaelena, nu trebuie sa fii timida. asa sunt si eu, dar fi tu insati, fii originala si putin rebela sa spun asa! atunci cand va intalniti intra tu prima in discutie cu el si intreaba l ce face. daca dupa ce iti raspunde nu iti mai spune nimic nu te intrista! fi mai tare ca el! nu i mai acorda nici tu aceeasi atentie ca la inceput si ai sa vezi ca si el o sa intre in disutie cu tine! vei vedea! si eu sunt timida atunci cand ma intalnesc cu prietenul meu dar ma gandesc ca lui ii place ca eu sa stau in spatele lui sa sa i suflu in... asa ca daca vezi ca el nu mai intra in discutie cu tine lasa l in pace. daca te place cu adevarat o sa intre si el in discutie primul. totul se rezolva cu timpul si cu rabdarea asa s-a intamplat cu mine. crede ma. am 13 ani si a mers...succes si multi pupici!
Uyte ca yas zyke eu:
Buna.Auzy,ay yd de mess sau ceva...sa may stam la povesti vreau sa imi larfgesc cercul de prieteny. te include
Poy totusi zambeste mult.numai fi asa timida daca il mai vezi zi tu prima "Buna" dar zambind incearca sa nu dai dovada ca iti place de el totusi incearca sa-l impresionezi prin gestrui fine adica gen: daca spune glume razi si tu la ele si totusi km am mai spus numai fi timida fruntea SUS zambeste fi finutsa poartate normal sper sati mearga SUCCES:*