Nu e nimic rau in a-ti dori sa mirosi bine, insa atunci cand exagerezi, ai deja o problema.
Scumpa zona miroase si dupa ce te speli pe jos nu trece acel miros Nu e nimic ciudat in a dori sa fi curata din contra e bine:*daca asa simti tu
Ce sa cred? Daca mirosi urat sau nu? Nu pot sa te miros prin internet.
Oricum fiecare om are mirosul lui propriu si daca te speli si ai grija de igiena, acel miros poate fi chiar excitant. Ideea e ca toti mirosim, chiar daca ne spalam, doar sa fii curat si sa nu puti. Si eu ma spal cel putin o data pe zi, si-mi schimb haina daca are cea mai mica pata, dar nu mi-am facut probleme din cauza asta. Ba mai mult ...imi dau si cu parfum din cand in cand . Deasemenea ma spal si pe dinti de mai multe ori pe zi, sa nu-mi miroasa gura .
Nu pot sa-ti zic de cum miros eu, pentru ca nu-mi simt mirosul, dar pot sa-ti spun cum miroase pielea sotului, si sincer imi place mai mult cum miroase fara parfum decat toate parfumurile din lume. . Repet sa nu se inteleaga gresit: sa fii curat totusi adica un dus pe zi macar.
Daca ai dubii ca iubitului tau nu ii place cum mirosi de ce nu il intrebi?
Este bine sa ai sa ai grija de aspectul si mirosul tau.
dar de ce ai ce iti doresti, iti doresti si mai mult dar uneori mai mult nu se poate.
Tot timpul vrei mai mult te gandesti ca
se poate si mai bine. sper sa te fi ajutat bft.