| Robert061992 a întrebat:

Dau fundita! Sunt si eu in dilema. Unii zic ca sunt ciudat altiii ca le-ar place sa fie ca mine. eu nu stiu ce sa mai credthinking uita-ti care e problema mea am prea multa forta pentru varsta mea.pe unii ii sperie aceasta chestie si spun ca nu sunt normal, poreclandu-ma "animalul". de exemplu arunc cu o piatra de dimensiuni normale peste peste 100 de m, ridic chestii f grele pietre de dimensiuni mari, practic sala de forta si acolo lumea ma considera un ciudat cand observa ca la 18 ani am cea mai mare forta din sala de exemplu: astazi am facut la presa pentru picioare cu 400 de kg.Anrenorul meu spune ca am un genetic f bun si ca ar trebui sa profit de el la maxim, dar altii imi spun ca sufar de nu stiu ce boala care te face puternic si cu timpul exista riscul sa mor mai repede.Chestia asta ma infricosat este posibil asa ceva? Va rog sa-mi raspundeti serios.Va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Presupun că pentru sănătatea ta mentală să nu faci prezentări gratuite de forţă copiilor de grădiniţă. Pe scurt, păstrează-ţi talentul pentru ocazii speciale.
Eu nu cred că ar fi vreo problemă să fii mai puternic ca alţii.
La partea medicală doar cineva calificat îţi poate da un răspuns concret. Nu asculta vorbele altora că mulţi au mămăligă în cap, nu creier.

0 răspunsuri: