| Love4ever.EU a întrebat:

Dau fundita!:X:X:X Buna ma ajutati si pe mine? Ce ore se fac la profilul economic, liceu economic? Ce se poate urma dupa? Poti deveni? Si se axeaza mai mult p c? matematica?

Răspuns Câştigător
| chrystyna a răspuns:

Buna.La un profil economic faci economie, economie aplicata, contabilitate si multe alte specialitati care se schimba de la an la an.Si nu st grele de loc.Se face si mate(M2), nici ea nu e asa grea, dar daca iti dai silinta, reusesti.Pe urma poti urma o facultate cu specializare in economie.Sunt multe in domeniul asta:management, marketing, economie si administrarea afacerilor, contabilitate, etc. Poti deveni contabil, economist, agent de bursa, de vanzari, director de marketing, manager, poti lucra la o banca, muuuulte.Se axeaza mai mult pe economie si contabilitate.De la facultate, in functie de specializare, se mai face si mate(pentru statistica), dar nu e baza. Sper ca ti-am fost de folos.Bafta si sa alegi ce-ti place.
Ps:si eu am facut la liceu profilul asta si cred ca e cel mai bun.La sf ai si o diploma de tehnician in activitati economico-financiare.

3 răspunsuri:
| vyolycy a răspuns:

Buna, la un profil de economic.contabilitate---------> conta, contracte economice, management, marketing, instrumente de plata si igiena muncii (la practica astea 2), de pe cls a 11-a, oraganizarea resurselor umane, planificare operationala, astea sunt materiile de specialitate, iar pe a 12-a. nu stiu inca, ca acum trec, mate se fac 2 sau 3 ore. In general foarte multa contabilitate.Bafta.

| vyolycy a răspuns:

Uite ca stiu si ce se face intr-a12...mediul concurential, legislatie in administratie, relatii publice si de protocol, negocierea afacerii si altele care se fac in practica.

| alina_3921 a răspuns:

Economie aplicata, contabilitate, matematica. diferite module de specialitate. poti face stinet economie apoi, si poti deveni un economist. taca iti place economia si ramurile sale, axeaza-te pe liceeu cu profil de asa natura! succes.