Buna.La un profil economic faci economie, economie aplicata, contabilitate si multe alte specialitati care se schimba de la an la an.Si nu st grele de loc.Se face si mate(M2), nici ea nu e asa grea, dar daca iti dai silinta, reusesti.Pe urma poti urma o facultate cu specializare in economie.Sunt multe in domeniul asta:management, marketing, economie si administrarea afacerilor, contabilitate, etc. Poti deveni contabil, economist, agent de bursa, de vanzari, director de marketing, manager, poti lucra la o banca, muuuulte.Se axeaza mai mult pe economie si contabilitate.De la facultate, in functie de specializare, se mai face si mate(pentru statistica), dar nu e baza. Sper ca ti-am fost de folos.Bafta si sa alegi ce-ti place.
Ps:si eu am facut la liceu profilul asta si cred ca e cel mai bun.La sf ai si o diploma de tehnician in activitati economico-financiare.
Buna, la un profil de economic.contabilitate---------> conta, contracte economice, management, marketing, instrumente de plata si igiena muncii (la practica astea 2), de pe cls a 11-a, oraganizarea resurselor umane, planificare operationala, astea sunt materiile de specialitate, iar pe a 12-a. nu stiu inca, ca acum trec, mate se fac 2 sau 3 ore. In general foarte multa contabilitate.Bafta.
Uite ca stiu si ce se face intr-a12...mediul concurential, legislatie in administratie, relatii publice si de protocol, negocierea afacerii si altele care se fac in practica.
Economie aplicata, contabilitate, matematica. diferite module de specialitate. poti face stinet economie apoi, si poti deveni un economist. taca iti place economia si ramurile sale, axeaza-te pe liceeu cu profil de asa natura! succes.