1. Mean Girls (2004) – cu Lindsay Lohan, Rachel McAdams si Tina Fey. Despre ‘the plastics’ si influenta lor (fete de liceu populare, de obicei blonde proaste si pline de bani).
2. Love Don’t Cost a Thing (2003) – cu Christina Milian si Nick Cannon. Un loser care plateste cea mai populara tipa din liceu sa o arda cu el… vedeti voi ce se intampla mai departe.
3. American Pie (1999) – de departe unul dintre cele mai marfa filme de acest gen, nu e nevoie sa-i fac vreo prezentare. Nu se mai fac comedii ca atunci Primele 3 parti sunt cele mai tari, pe urma se strica de tot.
4. Cruel Intentions (1999) – must see. Daca n-ati facut-o pana acum, nu mai asteptati Cu Ryan Phillippe, Reese Witherspoon si Sarah Michelle Gellar.
5. She’s all that (1999) – un clasic Cu Freddie Prinze JR si Rachael Leigh Cook. Povestea tipului popular care pune pariu ca poate transforma orice tipa ‘naspa’ din liceu in "prom queen", si ajunge pana la urma sa se indragosteasca de ea…
6. Boys and Girls (2000) – tot cu Freddie Prinze Jr. Si cu Claire Forlani ( ) si Jason Biggs (Jim din American Pie). Un tip si o tipa care se tot ciocnesc pe parcursul vietii, si ajung… impreuna, evident.
7. Down to you (2000) – mda, tot cu Freddie Prinze JR Omul asta era de baza in astfel de filme pe atunci… si joaca alaturi de Julia Stiles.
8. Not Another Teen Movie (2001) – combinatie intre toate comediile cu adolescenti Cuvintele sunt de prisos, trebuie vazut.
9. 10 Things I Hate About You (1999) – unul dintre cele mai tari filme cu adolescenti, varianta moderna a "The Taming of the Shrew" (n-am idee care e traducerea … "Imblanzirea Scorpiei"? Whatever. Shakespeare rulz)… Ma pregatesc sa-l revad. In Memoriam Heath Ledger. Mai joaca Julia Stiles.
10. The Breakfast Club (1985): "Mama" filmelor cu adolescenti 5 elevi total diferiti, aflati la un loc in detentie… o dimineata care le va schimba vietile.
... vezi ce faci cu fundita aia :*
Eurotrip
American Pie
John Tucker must die
Meet the parents
Not another teen movie
The ugly truth
What Happens in Vegas -foarte tare filmul asta
Accepted
Zohan
Legally Blonde
Legally Blondes
American Pie
Puicuta cu cocosel
Norbit
fundita?
American Pie
Scarry Movie 1, 2, 3, 4
Ace Ventura
Ora de varf
Viata de stafie
Blond and Blonder...
Fundita?
De unde sa incep... o sa fac un top
1. D-zeu pentru o zi
2. Alvin si veveritzele 2
3. Puicuta cu cocosel
4. Scarry Movie-urile
5. The house bunny
6. Penthouse
7. The onion movie
8. Virgin la 40 de ani
9. Mr. woodcock
10. The pool boys
11. Blonde and blonder
si...acum ce-mi mai amintesc
American Pie'urile
Ace aventura
Baby on board
17 again
si daca vrei romanesti :
Trei frati de belea
Garcea si oltenii
ma doare capu deja fundita...nu?
N-o las pe diva sa-mi ia fundita :))... www.filmealese.com (peste 300 de comedii)
Scary movie toate 4, Rat Rece, Benny Hill, White Chicks, The Ugly Truth, Ace Ventura, Austin Power, Placinta americana, Meet the spartans
Http://www.filmoteca.ro/filme/gen-comedie ai de unde alege
Iti recomand Year one sau Anger management. Mie mi-au placut