| FlorinaRuby a întrebat:

Dau funditSa la cine ma ajuta.Deci prietenii mei sunt plecati din oras si am nevoie de niste idei anti-plictiseala pentru o saptamana::unele pot fi si cu 1 persoana.Nu dau fundita la idei de genu:citeste, mergi cu bicicleta
Astept ideile v0astre!

Răspuns Câştigător
| alexa007 a răspuns:

Pai mie imi place sa fac poze, sa merg la un suc ceva sau sa ma plimb, sa vad un film, sa gatesc, sa vb la tel, chiar si sa citesc cand nu am chiar nimic de facut, imi place sa mai confectionez bratari, sa imi vizitez rudele, sa merg la cumparaturi, sa ascult muzica sau sa scriu versuri/povesti, poti sa-ti iei o camera si sa te filmezi incercand sa faci un filmbig grin

2 răspunsuri:
| luciana200972 a răspuns:

Eu una cand ma plictisesc de stat in fata laptop-ului merg cu un/ o vecin/a la o bere, ma plimb cu rolele, merg la shoping in mall, merg la strand sau la piscina, sunt o persoana sociabila si-mi fac repede noi cunostinte asa ca niciodata nu duc lipsa de persoane cu care sa ies. multa bafta, si distractie placuta

| maxQ a răspuns:

Muzica, Cluburi, Sport, Vorbit la telefon, Mess, Jocuri PC.
Si daca mai inviti pe cineva la tine : Party, Filme, Parcuri, Agatati baieti... Sper sa iti fie de folos