| Adriana_1090 a întrebat:

Dau maine teza la mate, e destul de grea iar eu....nu prea mi-am facut temele si acum e ora 20:00 sunt tot visatoare si nu m-am pregatit pentru teza...e oribil sentimentul asta de indiferenta "involuntara" adica eu ma simt aiurea stiti? Ar trebui sa realizez asta cat mai am timp ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Incearca sa treci peste materie intr-un mod mai relaxat,ca peste o lectura. Poate apare o,,scanteie,, care sa te poata ajuta sa te concentrezi. Uneori ramanem uimiti de cata informatie putem acumula involuntar, numai privind,, in trecere,, sursa.Bafta.

2 răspunsuri:
| Ciuuf a răspuns:

Fara pix si fara foaie nu o sa intelegi niciodata MATEMATICA! happy

| Indestructible a răspuns:

Ce-mi plac mie oamenii ăștia care dau teză/examen în ziua următoare, dar nu se pregătesc deloc toată ziua, iar seara realizează că au frecat menta ore întregi, când puteau până atunci să învețe. Iar pe lângă asta, mai și întreabă alți inși cum să învețe mai repede și mai ușor, de parcă i-ar ajuta cu ceva asta.
Învață, fato, cum ai învățat și până acum. Sau tu n-ai învățat niciodată la matematică? N-ai încercat niciodată să înveți câteva teoreme tâmpite?