In primul rand manelele nu pot fi numite muzica. Asta este clar. Si in al doilea rand manelele sunt ascultate numai in Romania, sau numai de romani. Btw, nu vreau sa zic ca toti romanii asculta manele.
Mie nu imi plac absolut deloc. Eu personal nu pot sa accept ideea ca din tigania aia au facut un gen de muzica care e CANTAT NUMAI DE TIGANI si ASCULTAT NUMAI IN ROMANIA.Nu se poate numi un gen de muzica ceva ce este ascultat numai intr-o tara minoritara.asa zisul 'rege al manelelor' Guta sau cine o fi va intra in istoria internationala pentru cel mai bun cantaret al genului? Niciodata.De ce? Pentru ca nu este un gen de muz este o tiganie.manelele au niste versuri care exprima incultura adica bautura,femei,gagici,sunt barosan, dusmanii ma invidiaza sau eu mai stiu ce, e clar ca cei care canta asta nu sunt foarte destepti sau cultivati. NU POT SUPORTA manelele.Toti oameni educati si destepti spun ca manele nu e muzica.E doar o lalaiala pe un anume ritm.Sa nu mai spun cand incep sa cante despre femei,dusmani, sex, bani etc.Am ramas odata socata cand am vazut un copil cantand manea despre femei.Ce stie ala despre femei la 12 ani? De ce jicnim manelisti? Pentru ca sunt oameni fara cultura.Asta e adevarul. Dupa gusturile tale isi dau altii seama ce fel de om esti.
Oare cât mai durează până o să realizați că nu puteți da nici un amărât de vot, fiindcă funcția de acordare a voturilor e stricată?
Eu urăsc muzica de rahat. Nu sunt numai manelele aici.
Baftă
@codrutamihailovici n-am vazut in descrierea ta nemuritorul dans 2 pasi inainte 2 pasi inapoi.
@GameOverKiddo nu cred ca ar trebui sa compari Iris cu maneaua, pentru ca nu se leaga, e ca o insulta sau ceva.
Iris e o formatie, btw.
Jelli, draga, eu nu am cerut injuraturi. Am cerut... jigneli, Si, dupa cum vezi, am dat funda unuia care a "jignit" manelele fara sa injure. . Si nu te baga tu sa imi explicci mie prostiile alea ca nu ma intereseaza . Nu stiu dc va tot bagati in seama daca nu aveti un raspuns concret la intrebare [ si pentru tine, Jelli, dar si pentru altii care fac asta ].
Manelele sunt pentru gay
manelele sunt niste rahaturi
manelistii se mandresc ca au niste "versuri" de invidiat
i`ai da un pumn manelistului? eu sincer da
manelele sunt pentru cei care nu cred in Dumnezeu
manelele sunt pentru gaystin biberon
nu stiu...dai funda?
Interesanta "provocarea" sa va duceti draq toti manelistii astia cu tanana`u vostru cu tot...
Mai bine il ascult pe Iris decat sa aud Nicolae *uta
sau Copilu` de Beton
Si mai ascultati dracu si voi la casti ca s-au inventat si ele saracele...
Poluati Fonic! Chiar nu am jeli dupa bloc daca ati mai muri si voi mah
Peace! :*
Si funda. !
Ma taranilor... Futuva`n gura la o petrecere ce ascultati ma? Rock? Eu nu zic sa ascultati manele exagerat dar 2-3 manele la o petrecere mergAsa ca o sugeti care nu recunoasteti
Bagamias pu** in manele! ca**mas pe viata aluia de o inventat manelele
prindeias mama si sa o pun imi su** pu** apoi s-o iau si si i-o duc cu un topor infipt in pi**a [ scuze pentru limbaz dar is cenzurate ]
Eu sunt contra manelelor electronice, lautaresti si pop, prostiei si vocabularului vulgar cand nu este cazul. Si acum, vor veni toti funditarii cu un pomelnic de injuraturi doar ca sa ia funda! Pai ce facem aici?
Nu esti mai presus decat un manelist daca te apuci si injuri ca la usa cortului fara sa dai un argument solid pentru care detesti acest gen. Facand asta dovedesti ca esti incult si posedat de spiritul de turma urand doar fiindca asa e moda.
Si limbajul vulgar fara a fi folosit ca sa condimentezi este o dovada de slabiciune, o violenta verbala. Repet a c'oispea oara ca violenta este o dovada de slabiciune si lasitate, a oamenilor care nu stiu sa se apere altfel, recurgand la forta. Asa si verbal, nu stii sa sustii de ce urasti manelele. Nu ma refer la tine pentru ca nu te cunosc. Dar ai inteles ideea.
Deci draga mea, scuza`ma te rog ca mi-am permis si eu sa comentez la intrebarea inaltimii dumneavoastra, sper sa nu te deranjeze raspunsul meu. Dar draguta mea uite care e problema, ma deranjeaza ce faci tu pentru ca din comportamentul tau egoist imi dau seama ca nu esti decat o pitipoanca rea intentionata plina de figuri, fite si arfe, cand de fapt nu e nimic de capul tau. Iubita mea nu te-a invatat mamicu tau acasa ca gusturile nu se discuta? Honey ascultati rock`ul tau, pop`ul tau, dance`ul tau daca nu iti plac manelele. Dar daca te pun sa imi scrii 10 piese de la Iris sunt sigura ca dai search pe Google, deci fetito, stiu sigur ca dai manelele la maxim cand nu e nimeni prin preajma. Si apropo Jelli esti de nota 10, dar nu mi-a placut de tine ca te`ai retras, trebuia sa ii dai replica pitipoancei asteia, care probabil se crede Barbie intr-o lume de plastic. Nu m`am putut abtine, i-am dat eu, si o sa i`o mai dau in continuare. Te astept iubita sa dezbatem subiectul asta mai pe larg, ca daca ai sti ce chef de discutii am...
@DianaPrepelita cu "jicnitul" tau esti mai "cocalara" decat toti manelistii la un loc si pe deasupra si analfabeta. Faci greseli de ortografie si dezacorduri gramaticale, dar mai desteapta ca tine e asta care ti-a dat fundita.
Idkrjek întreabă: