anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

[dau vot tuturor, pentru ca ca va obositi sa raspundeti:o3, Multumesc:*. Si pentru aceea melodie dau Funda:o3+Vot]Hei, am si eu o intrebare.Acum cativa ani toti eram obsedati de REBELE[RBD in sus, RBD in jos]acum nimeni nu mai zice de RBD deorece li se pare o prostie.As vrea sa vorbim putin de ei si de concerte, am ramas cu un fix de atunci.Cand nu am ce face intru pe youtube si ma mai uit la porcarioarele de acum cativa ani, rebelde, lacrimi de iubire, etc.si-mi aduc aminte cat de mult mi-au placut.Tot ma uitam la concertele celor de la RBD si am vazut ca anahi nu prea canta, mai mult danseaza, se stramba, etc. poncho canta stilul lui, mai hip hop, care nu prea are legatura cu formatia.Singurii care chiar dau totul pe scena sunt Dulce Maris, Maite si cei doi baieti+ca atunci cand canta toata lumea Dulce se aude cel mai tare[la orice cantec]. Nu vi se pare ca asa e? argumenta-ti raspunsul:o3.
Atunci imi placea Dulce, dar si acum.Am o obsesie cu blondele, dar Mia e prea Barbie:d si nu e ok. Dulce e ceea mai frumoasa, e rebela, Acum gusturile nu se discuta.care va place mai mult?
Stiu, multora li se pare o prostie ca am pus intrebarea asta cand nu mai e la moda aceasta trupa. dar sa nu uitam, tuturor ne-a placut trupa.

As mai avea o intrebare:o3.Cand incepea telenovela [cantecul de la inceput]era nuestro amor, de obicei, dar a fost si in cantec cand Dulce Maria canta la inceput stand in pat cu o basca pe cap.Va dau un link ca sa stiti despre ce vorbesc.[http://www.youtube.com/watch?v=JuV6r5vCixs&feature=relat ed]asta e.de la minutul 2:52 pana la 2:54.cam asa incepea, nu e aceasta melodia, dar in aceatsa melodie e secventa cu ea.As vrea si eu link:o3 cu acel cantec.va rog:o3dau funda:o3. Multumesc mult.

3 răspunsuri:
| Daana_3623 a răspuns:

Hei. Si e am fost fan Rbd. Si inca ma mai uit la clipurile lor. Am fost si la concete si a fost ok. Toti aveau cantece unde catau.ma mult sau mai putin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.youtube.com/watch?v=-iJTnM-qn5E
Eu cred ca toti cantau dar, stii ca Anahi a declarat la scurt timp dupa despartire ca unii dintre colegii sai de trupa nu canta. Ar fi fost vorba de Maite si Christian.mie imi place de amandoi si ii iubesc tare mult, deci nu cred in afirmatiile facute de ea. Mie imi place mai mult Maite, pentru ca e o fata serioasa si simpla, nu era ea in centru atentiei. Cine canta cine nu asta nu mai conteaza. Dar din punctul meu de vedere, Anahi a stralucit mai mult.

| MaiteHoney a răspuns:

Si eu am fost fan RBD dar Si Erreway. Preferata mea a fost si este Maite Perroni si la sfarsitul acestei luni isi lanseaza primul CD din cariera solo Eclipse de Luna