| pwp a întrebat:

Dc baietii de pe mess sunt disperati dupa o relatie mereu?
nici nu il adaug bine in lista, ca imi zice :buna. ce faci? imi dai o poza cu tine?

e enervant, nu mai suport!

sau primesc mass,, cine are melodia dan balan-justify sex"
eu i-o dau, zice mersi, si mai apoi :imi dai o poza cu tine?"

sau era o intrebare pe TPU :
o fata zicea sa ne lasam id-urile acolo.si i l-am lasat, iar de acolo la luat un alt user sau anonim (baiat) ~x(

ce as putea face sa nu mai trec prin asta? nu imi place, si daca dau delete, incepe sa ma injure! X-(
dati-mi sfaturi, daca si voua vi se intampla la fel happy

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Draga mea, nu cred ca este bine sa-ti dai ID-ul in raspunsurile ce sunt vazute de un numar asa de mare de persoane, pentru ca poti avea "surprize" de genul celora la care ai facut referire.
Multi dintre baieti, considera ca acesta este rolul lor de a pleca la "vanatoare", asa a fost construita personalitatea lor, asta le este in genele mostenite din mosi stramosi, de aceea cred ca acest lucru n-ar trebui sa te deranjeze.
Daca unul sau altul dintre useri te agaseaza cu insistanta lui, este necesar sa-i explici, in termeni politicosi ca, nu esti interesata si daca si dupa aceea insista, dai ignor si problema este rezolvata.
TPU este o comunitate mare si sunt multi baieti in cautare de o relatie, asa ca incearca si ei, daca reusesc este bine si daca nu, cu timpul se vor consola.
Si mie mi-au fost trimise o serie de mesaje, le-am citit, am raspuns si daca au insistat i-am ignorat si acum este "pace" pe ulita mea, mai ales ca eu sunt familista si am si 2 copii.
Voi fetele tebuie sa fiti atente cum sa va alegeti prietenii pentru a nu avea probleme de genul celora despre care ne-ai scris ca, unii baieti te-au injurat ori ti-au vorbit urat, atunci cand le-ai dat ignor. Sa stii ca sunt si multi baieti civilizati si cu un comportamant bun si pe TPU si in societate in general, dar trebuie sa-l cunoasti mai intai pe cel pe care doresti sa ti-l faci prieten pe viitor si apoi sa incepi o relatie.
Multa sanatate si sa fii iubita de un baiat drag sufletului tau, atunci cand va veni acest timp.

6 răspunsuri:
| viorel70_1442 a răspuns:

Pai dale la toti ignor si gata

| Elena1234456 a răspuns:

Da ignore si selecteaza-ti prietenii. ID lasa-l prin mesaj privat. Pupici big grin!

| Vizitiul a răspuns:

Poate ca ai dat numai de baieti de acel gen. Te asigur ca exista si altfel de baieti. Te injura daca le dai delete? Daca nu ti-ar place sa fii curtata le-ai da ignore, crede-ma. Dar si tie iti place!

| Rapper96 a răspuns:

Poi baieti fac asa sin simpla curiozitate... Majoritatea (80%) sunt interesati de relatii big grin N-a ice-i face... cand mai primesti chesti de genu. vorbesti cu ei si daca nu te intelegi bine cu ei le dai ignore. dar nu direct! iti poti face oricand un prieten nou big grin

| Nicoleta a răspuns:

Eu am o regula: cine imi cere poza cu mine, ii dau ignore.Nu suport sa dau cuiva strain poze cu mine. Poate sa vada si poza de la avatar, nu trebuie sa i-o si trimit.

| micurutza2005 a răspuns:

Da am patit si eu si le-am dat ignore ma injurau inainte de a face asta cand i avertizam dar asta e ignore si ai scapat de oameni de acest gen ca nu ai cum sa ramai prieten cu deastia happy