Pai te inteleg ca si pe mine ma mai striga cu numele de familie colegi mei din clasa, dar nu ma deranjeaza nici pe tine nu trebuie sa te deranjeze este un simplu nume sau poate ii place sa zica pe numele de familie oricum cred ca esti o fata frumusika si frumoasa dar in primul rand de treaba pentru ca la intrebarile pe care le-am pus eu ai raspuns din toata inima iti multumesc te pup
Sunt mai multe cauze posibile :
1 ) Vor sa faca misto de tine
2 ) Poate esti o fata mai serioasa, mai dura si prefera sa pastreze distanta oarecum
3 ) Poate nu te cunosc indeajuns de bine incat sa fiti mai apropiati
4 ) Din obisnuinta. S-au obisnuit pentru ca toti profesorii te strigau asa si ei nu iti retineau numele mic
Poti sa ii rogi sa iti spuna pe numele mic. Si fii sociabila si nu cred sa fie probleme daca sunt baieti cu bun simt.
Pot fi mai multe motive: prea mult respect, pentru a te deosebi de alta/alte fete din clasa cu acelasi prenume etc, sper ca nu te deranjeaza. O zi buna!
Si eu strig baietii de la mine din clasa cu numele de familie
E amuzant ca am nume de familie amuzante in clasa
Asa am patit si eu odata
un baiat ma striga e numele de familie mereu dar acum sunt prietena lui (adica amica/colega de clasa) si am incepout sa vb mai mult si ma striga pe numele mic.
depinde de cat de apropiati sunteti
de ex baietii de la mine din cls cu care nici nu vb o data pe zi ma striga pe numele de familie
depinde. ti-am zis
Pentru ca asa sunt ei, nesimtiti si li se pare ca numele tau de familie e amuzant, raspunde-le cu aceiasi moneda, striga-i pe numele de familie sa se invete minte.
lSarcastiquel întreabă:
ale0409 întreabă: