Nu trebuie sa generalizam,poate unii chiar isi bat joc si nu stiu sa iubeasca pentru ca vor o relatie pasagera care nu presupune sentimente,unii stiu sa iubeeasca,iubesc,dar nu stiu sa arate [si asta e un lucru ft grav],iar unii iubesc si arata lucrul asta, ceea ce pe noi fetele ne bucura enorm, ne place mereu sa ne simtim iubite.
avand in vedere ca ai pus in discutie genul de baiat care nu stie sa iubeasca ma voi axa pe acest subiect.
Sunt unii baieti care mai ales la varsta de 15-18 ani, nu`si doresc relatii stabile, pentru simplu fapt ca vor sa cunoasca si mai apoi cand simt ca intalnesc marea dragoste sa ramana la acea persoana. Poate nu stiu sa iubeasca pentru ca nu gasesc nimic persoana potrivita care sa ii multumeasca.Baietii sunt tare complicati si e o adevarata arta sa ii intelegem.
Iubirea nu se stie. Se simte. Si toti o simtim fie ca suntem fete sau baieti.
Stii, multa lumea isi punea intrebarea asta. Majoritatea sunt cei care nu se gandesc ca : Poate baietii stiu sa iubeasca, dar in felul lor, sau ca, daca nu te iubeste inseamna ca nu e baiatul potrivit.
Dragoste cu Sila nu se poate .
:d N`ai pentru. ce.
Si pe cine sa iubeasca? Pe una ca tine care judeca aiurea?
Ce ai patit de ai spui asta? Te`a parasit cineva? Si ce, e sfarsitul lumii? Se mai intampla, aici nu suntem nici in filme nici in basme cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene, viata bate filmul draga mea.
Ai auzit de pe la lume? Nu tot ce zboara se mananca, daca cineva crede asta nu trebuie sa crezi si tu, traiesti dupa propiile principii si cu propriul tau caracter.
Nu numai baietii pot fi cum zici tu, ca nu sunt singurii "defecti" si fetele sunt, cu totii suntem oameni, e natural sa gresesti si sa intampini probleme in viata. Daca ti-a dat unul/una papucii nu inseamna neaparat ca e idiot/idioata, nu stie sa iubeasca sau altceva, poate insemna ca s`a saturat de persoana de langa el/ea.
Pana la urma crezi ce vrei, dar sper sa nu`mi fi obosit degetele degeaba, poate reflectezi si tu putin.
Bafta`!
Atunci cand baietii sunt indragostiti sunt topiti, morti, lesinati chestia e ca ei (baietii) tiar spunde din 10 in 10 min te iubesc.