Cred ca e o chestie de orgoliu barbatesc, sa stie cati au mai gasit un loc in inima ta...
Probabil vor sa stie cat de "priceputa" esti in capitolul " relatii". Prin asta isi pot da seama si daca stii sa saruti.chestii
Pai, sincer? Eu cred ca de cele mai multe ori, isi dau seama de experinta ta si. poate vor sa vada ce fel de fata esti.adk niciodata nu stii ce se ascunde in mintea lor si dc pun uneori asemenea intrebari.
Da, îi ajută. Dacă îi spui că ai avut unul, se gândeşte că nu prea ştii ce e aia o relaţie, cum ar trebui să te comporţi cu el, ce să-i ceri, ş. a. m. d. Dacă îi zici că ai avut 3-5 sau 10, se gândeşte ca eşti prea imatură ca să ai o relaţie de lungă durată şi de aceea i-ai schimbat ca pe şosete. Dacă îi zici că ai avut 100 e clar la ce se gandeşte, nu?
pa, pa.
Depinde de baieti unor le plac fetele care au experienta in toate astea, dar altor ii plac fete mai retrasse de la asa ceva.
Buna! Baietii, daca nu ai observat ei mereu vor sa ne intrebe lucruri intime pentru a ne cunoastea cat mai mult. Ei ne intreaba cati iubiti am mai avut pana acum sa vada daca suntem genul de persoana care "sta o zi cu unu, maine cu altu" sau genul de perosana care doreste o relatie nu doar pentru "jocuri. Ei mai vor sa vada si daca esti "luata de toti"-c****. Succes! Sper ca te-am ajutat.Mare grija la baieti Bye.
Eu intreb cam toti baietii cu cate fete au stat. E pura curiozitate. E un subiect destul de delicat pentru ca unii s-au ales cu inima franta si le este destul de greu sa vorbeasca despre asta. Ii inteleg.Nu ma deranjeaza cand ma intreba cineva cu cati baieti am stat.Am trecut de multumirea vida
Baietii vor sa vada cat de experimentata esti. Multi au impresia chiar daca ascund asta foarte bine ca nu sunt pe felia lor cand vine vb de fete, prietenii, saruturi, dragoste, sex si se simt stanjeniti sa para pampalai in fata fetei cu care umbla.