| menUU a întrebat:

DC? DC? DC? DC? DC MI SE INTAMPLA DE FIECARE DATAAA? OFFF...Deci stau cu un baiat de 1 saptamana, am crezut k il iubesc la inceput, apoi nu stiu mi sa luat, adica nu vb deloc nu ne intalnim el e asa indiferent.Baii frate nu ne intalnim des, da? atunci macar suna-ma, nu m-a sunat decat de 2 ori si stie f bine ca nu mai am creditsad da nu ii pasa.Ma rog nu e vb despre el k orqm de el o sa scap curandsad E vb de fostul meu prcrying crying L-am respins in ultimul hak dupa ce ne-am despartit nu ii rasp la tel, refuzam sa ne intalnim, non stop non stop crying nu aveti idee cat regretsadcrying Dar cum se face k mereu cand ma combin cu cineva, mi sa face dor de el de nu mai pot, si fac o comparatie intre el si cel cu care stau, si el e mult mai buncryingAsa mi se intampla mereucryingOrqm eu sunt convinsa k el e prima mea iubire adevaratacrying si chiar tin la el, dar nu pot sa ma mai impak cu elcrying e prea tarziu orqm.Eu am nev mai ales de sprijinul mamei si al familiei, dar faza e k nimeni din fam mea in afara de sor' nu il suporta, adica nu au o parere buna deloc despre elcrying si urasc chestia astacrying i-am zis sa nu ma mai caute, si nu ma mai cautat.si imi e tare dor de el crying dar nu vreau sa ma impac cu el! da imi e dor de el, de imbartidsarile lui.de elsadce sa fac? FUNDA!big grinbig grinbig grin

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Asa,si ce vrei? Ai spus ca nu vrei sa te impaci cu el.Asta e, atunci stai si sufera dupa el, daca nu esti in stare sa lasi orgoliul la o parte.

| Larysa13 a răspuns:

Pai...Cu actualul tau prieten (cel cu care stai de o saptamana) eu zic ca nu are rost sa mai fi cu el daca el este indiferent, chiar nu merita oh go on.Eu zic sa te impaci cu fostul tau prieten daca il iubesti atat de mult. Sunt sigura ca el nu te-a mai cautat deoarece te iubeste si tu i-ai zis sa nu te caute.In legatura cu familia ta, eu zic sa incerci sa le zic ca nu e cum cred ei, incearca sa ii faci sa inteleaga ca il iubesti si o sa reusesti sa le schimbi parerea despre el.
Sper ca ti-au fost de ajutor sfaturile melehappy
Bafta si o seara cat mai linistita :*

| Mitsuri10 a răspuns:

Daca el este de acord si pare ca inca tine la tine ar fi bine sa ii propui o impacarewinking! daca nu ori ar trebui sa il faci sa tina la tine din nou ori sa iti iei gandul de la el.Asa ar fi de preferat.Acum eu doar ti-am dat sfaturi. Sper ca iti vor fi de foloshappy!

| Chelly007 a răspuns:

Pai daca zici ca ti-e dor de el.inseamna ca totusi tii la el si totusi ai vrea sa fii cu el da te impiedika parerile familiei tale. mai bine ai face ce simti ca daca-l respingi pana la urma chiar nu av mai vb cu tine.nu te mai gandi la ce spun cei din jurul tau.Conteaza ce crezi tu! daca ti-e dor de el trebuie sa faci in asa fel incat macar sa fiti buni prieteni daca mai mult nu vrei. vb cu el.intra in vb si gasiti lucruri de vb. Daca-l tii departe de tine ti se va face din ce in ce mai dor.Asa mai bine sa fiti ff buni prieteni. macar atat. sper ca ti-am fost putin de ajutorwinking

| Andra_2494 a răspuns:

Nu poti iubi o persoana intr o saptamana, poate tii la el de asta te deranjeaza ca nu te suna si nu da nici un semn...pentru el nu esti atat de importanta. Faci comparatie mereu pentru ca te ai obisnuit cu el si cu felul lui de a fi,dar trebuie sa ti dai seama ca nu toti pot fi ca el, iar prima dragoste nu se uita. momentan nici nu stii ceea vrei, pentru ca iti este dor de el dar totusi nu vrei sa te impaci cu el parerea mea e sa faci ce ti spune inima si sa stii ca niciodata nu e prea tarziu daca te a iubit cu adevarat te va ierta ca l ai dat la o parte pentru altcineva eu as zice sa iesiti o data doar voi doi si sa vedeti cum merg lucrurile si cum va simti cand sunteti impreuna.