| MaTeOGG a întrebat:

Dc dracu daca esti ateu esti considerat satanist. Eu am facut aceasta alegere si nu regret! Dar la scoala profu de religie, de fiecare data juma' din ora incearca sa ma ameninte cu satana, bla bla bla! SI colegii la fel, ca sunt satanist, etc. Doar mie mi se intampla? (Trebuie sa stau in clasa la ora de aceea ma intersectez cu profu' ala enervant)! Am ogroaza de motive de a nu crede in religie ( la mine sunt catolici si ortodocsi ) dar nu le enunt acum.

Răspuns Câştigător
| LexiEla a răspuns:

Daca proful tau de religie face asa inseamna ca e o problema si daca intr.adevar iti face observatii si te critica pentru "religia" pe care ai ales.o iti sugerez sa vorbesti cu directorul ca sa se rezolve pentru ca nu e permis.
In clasa mea e o fata care, la fel, e atee, si proful meu de religie nu are nimic cu ea. Doar o lasa in pace (a semnat fisa aceea cum ca nu doreste sa faca orele de religie).

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Depinde ce vârstă ai, la mine la liceu și la facultate nimeni nu avea nimic cu orientarea religioasă a cuiva.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Si eu am avut problema asta. Fa cerere sa nu faci ora si stai pe hol. Colegilor nu ai ce sa le faci.

| MaTeOGG explică:

Am uitat sa specific ca mama fara sa ma intrebe a semnat ca sa fac parte la aceste ore. Deci de la anul dac nu ma asculta o sa am absente cu garla!

| MaTeOGG explică (pentru MaTeOGG):

Am vorbit cu mama si nu vrea dar il intreb si pe tata si o sa ii zapacesc pana zic, Bine!