Inteleg perfect ce simnti...
exact aceleasi lucruri le-am simntit si eu intr-o perioada,
exact asa ca tine.
eu pur si simplu am ignorat totul si am dat totul uitariiu si am inceput sa vb cu prietenele si colgele mele ca si sum nimic nu s-ar fi intamplat.prima data m-au privit ciudat si bineinteles iar au inceput sa barfeasca dar pentru ca au vazut ca nu bag inseama barfa si nu am afecteaza deloc in final au renuntat la acest obicei prostesc.
Pentru ca lumea e invidioasa... Incearca sa iti gasesti alti prieteni nu neaparat din cartierul tau chiar da mergi ceva mai mult o vei putea lua de la inceput
Pai si eu am patit asta dar eu am iesit prin oras cu cea mai buna pr a mea care era lg me si pe ceilalti nu le-am bagat in seama apoi cum au vazut ca nu ma intereseaza mau lasat in pace si acum nu mai vorbesc cu ele pentru ca nu se merita
Ceau . daca esti vorbita inseamna ca existi si in acelasi timp esti invidiata .nu l`e acorda prea multa atentie si asta o sa-i enerveze si in acelasi timp o sa vada ca nu pui la suflet tot ceea ce zic si or sa inceteze.crede`ma functioneaza pentru ca mai urat ii ranesti cu indiferenta decat cu forta sau raspunzandu`le la prostii pentru ca asta vor . ceau :*